QualityHafjell

Ny historisk rekord for Quality Hotel & Resort Hafjell

– Denne sommeren slår vi igjen alle gjesterekorder. Selv om juli ikke er over, har vi slått fjoråret, som var hotellets beste sommer igjennom hotellets historie, melder hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell, Richard Paulsen.

Publisert

Hotellet åpnet i 1991, men har aldri hatt en bedre sommer enn i år.

Richard Paulsen.

– I juli har over 540 gjester overnattet hvert døgn på hotellet. Folk har vært helt fortvilet når vi ikke har hatt ledig rom, sier Paulsen.

Hotellet har 550 gjestesenger i sommer som er fordelt på 210 rom.

Tydelig markedsføring

I følge Paulsen skyldes den store økningen flere ting men mest av alt at det arbeides med en tydelig markedsføring av hotellet og destinasjonen uansett vær.

– Vi er i flere kanaler enn tidligere og vi spisser budskapet for å treffe riktige målgruppe som er barnefamiliene om sommeren. I fjor sommer bestemte vi oss for å styrke barnas hotell ytterligere med masse barneaktiviteter inne i hotellet og det har gitt oss en stor økning i antall hotellgjester på sommeren. Vi ser også at mange av våre gjester fra i fjor også kommer tilbake igjen i år, sier han.

For barna

Hotellet tilbyr gratis aktiviteter for barna: 350m2 hoppeland, barneaktivitører, konkurranser, eventyrlesning, piccolo, ansiktsmaling, kino, lekerom med masse spill, svømmebasseng og diskotek for barna.

– Det som er viktig er at vi tilpasser oss de ulike årstidene og legger forholdene til rette for de ulike målgruppene vi ønsker å satse på. Hotellet har hatt flere tøffe driftsår men de to siste årene har gitt stor tro på fremtiden, sier Paulsen.

– Regionen er en rå destinasjon på uteaktiviteter for alle aldre, så det er ikke rart vi kan se lyst på fremtiden. Godt samarbeid med Hunderfossen, Hafjell sommer og vinter, Lilleputthammer og næringslivet er også svært viktig for suksess, melder hotelldirektøren.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS