Taste of Oslo2

Kulinarisk fyrverkeri på festivalen Taste of Oslo

Torsdag ettermiddag starter festivalen Taste of Oslo, som arrangeres på Kontraskjæret. Festivalen pågår frem til og med søndag 1. september. På matfestivalen kan publikum møte ambassadørene Ingrid Espelid Hovig og Terje Ness. Eyvind Hellstrøm er også på plass. Representanter fra restauranter som Hanami, ORO Restaurant og ORO Bar er også på plass på festivalområdet.

Publisert

Taste of Oslo arrangeres på Kontraskjæret fra torsdag 29. august til søndag 1. september.

«Fra starten i 2004 i London har «Taste Festivals» gått sin seiersgang over hele verden. I år arrangeres festivalen i hele 19 land, – og endelig i Oslo. På matfestivalen kan publikum oppleve kokkeskole, gode viner, gourmet opplevelser og et dusin med kjendiskokker som vil lære bort sin kokkekunst! Michelin-kokker vil stå side om side med kjendiskokker for å tilberede luksuriøse retter», heter det i en pressemelding fra arrangøren.

– Vi forventer å få besøk av mellom 10.000 og 15.000 nysgjerrige gjester, og vi håper festivalen kan bidra til å gjøre gourmetmat tilgjengelig for hele Oslo. I tillegg er værmeldingen for helgen strålende og vi gleder oss mye! sier nederlandske Henk Jan Kakebeen, som har jobbet med «Taste Festivals» over hele kloden.

Kjendiskokker på plass

Lørdag kl.13.00 og søndag kl.15.00 kan publikum møte mesterkokken Eyvind Hellstrøm for signering av sin nyeste bok og for fremvisning av sine kokkekunster. Eyvind Hellsrøm er i høst klar for MasterChef på TV3.

I festivalens «Electrolux Taste Theather» er det plass til 150 besøkende til hver forestilling, og kokkeshowene er inkludert i billettprisen. Terje Ness vil være den første kokken i Electrolux Taste Theatre på torsdag klokka 18:00, etterfulgt av andre toppkokker som Jan Dahl (Hanami), Zhang Yong (Alex Sushi), Johan Laursen (The Thief) og Tobias Valentin Grotta (Eataly).

Electrolux Chef’s Secrets

Gjennom festivalens konsept «Electrolux Chef’s Secrets» kan publikum prøve seg som kokker sammen med fagfolk fra Electrolux og toppkokker fra Kulinarisk Akademi, under ledelse av Espen Vesterdal og Jostein Larsen som vil lære bort sine kunster og gi publikum en kulinarisk opplevelse.

Baroppdrag kommer til å være tilstede med bartendere hver dag og skal servere smakfulle cocktails og drinker. Baroppdrag er lidenskapelig opptatt av gode drikkevarer, og deres cocktails og drinker inneholder derfor alltid de beste råvarene.

Åpningstider Taste of Oslo 2013


Torsdag 29. august 17:00-23:00


Fredag 30. august 16:00-23:00


Lørdag 31. august 12:00-17:00 og 18:00-23:00

Søndag 1. september 14:00-21:00

Pressemelding

Powered by Labrador CMS