Meetings1

Hotellmegleren er blitt til Meetings

Hotellmegleren AS kjøpte Konferansebooking.no i januar 2013, og 1. august ble selskapene slått sammen til ett firmanavn, Meetings.

Publisert

– Vi fortsetter med å gjøre gode konferanser bedre: "Ved å kombinere elektronisk informasjon av «alle» tilbydere med vår personlige service, tilbyr vi både kunder og leverandører et bedre produkt, melder Svein Ephithite i Meetings.

Daglig leder for Meetings, Svein Ephithite. (Foto: Morten Holt)

Historikk

Siden 1992 har selskapet forhandlet frem avtaler, og tilrettelagt kurs og konferanser for kundene. Aron J. Mikkelsen startet virksomheten som et enkeltmannsforetak.

Forretningsideen var – og er – at med de ansattes solide hotellbakgrunn skal bistå konferansearrangører i arbeidet med planlegging, tilrettelegging, gjennomføring og kvalitetssikring av et arrangement.

Mikkelsen evaluerte og forhandlet hotellavtaler, og bidro til å skape et voksende marked for "hotellmeglere" på 90-tallet. Ved årtusenskiftet så AJM Hotellmegleren AS dagens lys, og selskapet begynte å vokse. I 2011 ble firmanavnet endret til Hotellmegleren AS.

Hotellmegleren kjøpte Konferansebooking.no

– Med økning av både ansatte og kundemasse har også tjenestetilbudet økt. Vi har gjort vårt beste for å høre på våre kunders behov, og vi satset på konferansetjenester med web-basert deltagerhåndtering allerede i 2004, opplyser Ephithite.

Fredag 23.november 2012 signerte Aron J. Mikkelsen kontrakten som formaliserte oppkjøpet av Konferansebooking.no. 1 august 2013 endret vi firmanavn til Meetings.

Les mer på Meetings.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS