Team Masahiro

Ni kjemper om å bli Årets Masahirokokk

Mandag 8. april skal Årets Masahirokokk 2013 i Norge kåres. Konkurransen finner sted på Kulinarisk Akademi i Oslo, og arrangeres av Arons AS og team Masahiro.

Publisert

Team Masahiro består av Ole Martin Alfsen, Kjartan Skjelde, Even Ramsvik, Sven Erik Renaa, Bjørn Svensson og Tom-Victor Gausdal (bildet).

Deltakerne i Årets Masahirokokk 2013 er:

Odd Ivar Haglund - Brasseri Fengslet Hønefoss

Jan Erik Hauge - Tango Bar og Restaurant Stavanger

Doan Ngnoc Khan - Jacobs Bar & Kjøkken Bergen

Jonas Nåvik - Engø Gård Tjøme

Jonas Berg Grønnvold - Onda Messanin Oslo

Hans Edvard Reppen - Strand Restaurant Bærum

Martin Hovdal - Restaurant Ylayali Oslo

Fredrik Klev - Kulinarisk Akademi Oslo

Emil Thorsvik - Gastronomisk institutt Stavanger

Les om hvem som vant Årets Masahirokokk i 2012 her

"
Powered by Labrador CMS