Culina Showkjøkken002

Culina med nytt showkjøkken

Culina Trondheim har etablert et nytt showkjøkken til matkurs og teambuilding. Samtidig har Myhrvold Storkjøkken flyttet inn i samme hus.

Publisert

Culina Trondheim har pusset opp og utvidet showrommet til om lag 550 kvadratmeter, med et showkjøkken på 105 kvadratmeter, og en egen baravdeling inne på showrommet, opplyser Bjørn Vidar Faaren i HHS Engros/Culina i Trondheim

Myhrvold Storkjøkken

I tillegg har Myhrvold Storkjøkken og T. Myrvold (serviceavdeling) etablert seg i samme bygg.

– Det gjør at stedet nå er Midt-Norges største kompetansesenter rettet mot horecamarkedet på utstyrssiden, legger Faaren til.

Muligheter for småprodusenter

Faaren opplyser videre:

– Vi har bygget opp dette for å få til et naturlig samlingspunkt for hele mat- og drikkebransjen, og håper at flere i bransjen nå ser muligheten i å samarbeide med oss. Ikke minst for å styrke kunnskap rundt mat og drikke i region Midt-Norge. I tillegg er det mange mindre lokale produsenter som ikke har tilgang på gode lokaler for visning og presentasjon av sine produkter. Med dette kjøkkenet vil de nå få mulighet og tilgang til et topp moderne kjøkken med alle muligheter.

Powered by Labrador CMS