Matspecialen med nytt produksjonskjøkken

Matspecialen AS, Oslos største cateringselskap, utvider og bygger for fremtiden. Totalt er det investert 5,5 millioner kroner i nytt produksjonskjøkken og lager.

Publisert

Det nye produksjonskjøkkenet til Matspecialen.

Mandag 15. oktober tar selskapet i bruk sitt nye produksjonskjøkken på 220 kvadratmeter, samt et lager på 150 kvadratmeter lager i 2. etasje.

Saken fortsetter under bildet

Fire kombidampere fra Rational er installert i det nye produksjonskjøkkenet.

– Matspecialen AS disponerer etter ombygningen 1850 kvadratmeter lokaler fordelt på kaldkjøkken, oppvarmningskjøkken,konditori, produksjonskjøkken samt kontor og lager, melder daglig leder Jan Nielsen.

Stephan Microcutter.

Budsjetter med 55 millioner neste år

Av nytt utstyr kan nevnes Hoja automatisk roterende stekebord, fire nye Rational kombidampere, Stephan Microcutter til produksjon av bla. Egen majones, Handtmann pølsestapper/porsjoneringsmaskin med heis og Laska-blander.

Budsjettert omsetning for Matpescialen i 2013 er 55 millioner kroner.

Hoja automatisk roterende stekebord med rundell og stanser.

Powered by Labrador CMS