SebastianEngh

Første dag i NM unnagjort

De første seks deltakerne i årets NM i kokkekunst har vært i aksjon i dag. Se rekkefølgen på de som har konkurrert i dag og de seks som skal konkurrere i morgen. Aller først ut var Sebastian S. Engh fra Vertshuset Curtisen i Halden og Bjørnar Buserud fra Rica Nidelven i Trondheim. Tittelforsvarer Christian André Pettersen starter aller sist i morgen.

Publisert

Sebastian Engh er først ut i NM i kokkekunst 2012. Her i aksjon under Det Norske Måltid i fjor. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Her er rekkefølgen i dag, onsdag 26. september:

Bjørnar Buserud fra Rica Nidelven (Roverud i Hedmark) starter som nummer to i NM i kokkekunst i dag. Her i aksjon sist gang mesterskapet ble arrangert i Trondheim, i 2010. (Foto: Morten Holt)

Sebastian S. Engh, Vertshuset Curtisen, Halden

Bjørnar Buserud, Rica Nidelven Hotell, Trondheim

Håkon Solbakk, Rica Nidelven Hotel, Trondheim

Martin Sveian, Tango Bar & Kjøkken, Stavanger

Stig Harris Fagerholt, Gastronomisk Institutt, Stavanger

Mads Georg Risan, Rica Nidelven Hotel, Trondheim

Her er rekkefølgen i morgen, torsdag 27. september:

Reneè B. Fagerøy, Rica Bakklandet Hotel, Trondheim

Christian André Pettersen er tittelforsvarer. (Foto: Morten Holt)

Odd Ivar Hauglund, Brasseri Fengselet, Hønefoss

Håvard Klempe, Rica Nidelven Hotel, Trondheim

Thomas Johansen Borgan, Rica Nidelven Hotel, Trondheim

Sigve Eliassen, Rica Nidelven Hotel, Trondheim

Christian Andrè Pettersen, Spiseriet, Stavanger Konserthus (tittelforsvarer)

Les mer om konkurransen i en tidligere publisert sak denne uka her

Dommerne

Dette er dommerne i konkurransen

Per Mandrup (hovedommer/smaksdommer)

Jørn Lie (smaksdommer)

Sven Erik Renaa (smaksdommer)

Kari Innerå (smaksdommer)

Espen V. Larsen (smaksdommer)

Anne Dorthe Ask (plassdommer)

Jan Kåre Johansen (plassdommer)

Vinneren blir kåret under den høytidlige banketten på Rica Hotel Nidelven torsdag kveld.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS