Steen-MevoldScandic

Forhåndssalget har passert 50 millioner

Scandic har gjort en formidabel jobb med pre-opening-stunts og -aktiviteter, med det hyggelige resultat at forhåndssalget for Scandic Fornebu i Rolfsbukta passerte 50 millioner kroner allerede før den offisielle åpningen. Lørdag 15. september åpnet det foreløpig største konferansehotellet i Bærum og Oslo vest.

Publisert

Svein Arild Steen-Mevold har all grunn til å være fornøyd med forhndssalget. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

Scandic Fornebu har 334 dobbeltrom, konferansefasiliteter for opptil 1000 personer, spa, restaurant og en enestående panoramautsikt over Oslofjorden.

Underwater World

Scandic Fornebu har fått et særegent designtema: Underwater World, som kjennetegner interiør, også hovedarealet.

Beliggenheten midt i Rolfsbuktas maritime miljø, har gjort at Scandic Fornebu har fått et særegent designtema: Underwater World, som kjennetegner både interiør og mat – og merkes av alle sanser.

Rommene er store og luftige, bygget i henhold til Svanens kriterier for miljøhotell og Scandics standard for miljørom.

Dobler kjedeomsetningen

Scandic Fornebu er etter lørdagens offisielle åpning det største konferansehotellet i Bærum og Oslo vest.

- Scandic Hotels AS ekspanderer nå kraftig i Norge. Omsetningen vil fordobles på fem år siden 2010, som et resultat av seks nyåpninger, den siste på Lerkendal i Trondheim i juni 2014, opplyser ‘Country Manager Norway’, Svein Arild Steen-Mevold.

I 2010 nådde Scandics kjedeomsetning opp i 606 millioner, og i 2014 regner Steen-Mevold med en omsetning på 1,3 milliarder.

Les mer om hotellet her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS