TheFatDuck Blumenthal

To kokker omkom i ulykke

To av kokkene på den anerkjente restauranten til Heston Blumenthal, The Fat Duck i England, omkom mandag morgen i en bilulykke i Hong-Kong. En av de to var svenske Carl Magnus Lindgren (30).

Publisert

I tillegg omkom kokken Ivan Aranto Herrera Jorge (34), samt sjåføren av taxien Wong Kim-Chung (53) i den kraftige ulykken.

Se bilder fra ulykken her

Ulykken skjedde etter at taxien de to satt i ble klemt mellom to store busser. Sjåføren for den ene bussen kollapset i en bratt bakke, og mistet kontrollen over kjøretøyet.

"

Restauranten The Fat Duck er en av verdens mest anerkjente restauranter.

The Fat Duck regnes som en av verdens aller beste restauranter. I 2011 havnet den på femteplass på listen over «The Worlds 50 best restaurants».

Se listen her

Restauranten, som ble åpnet i 1995, ligger i den lille byen Bray i Berkshire vest for London.

I 2004 ble den tildelt tre stjerner i den anerkjente Michelin-guiden.

Promotere ny restaurant i Hong Kong

"

Heston Blumenthal er en av verdens mest kjente kokker.

Mesterkokken Heston Blumenthal (46), som står bak The Fat Duck, er også for tiden i Hong-Kong for å promotere Blumenthals nye restaurant i byen. Rapportene forteller at Blumenthal selv satt i en annen taxi like i nærheten av ulykkesstedet.

I tillegg til de tre omkomne ble 56 personer skadet.

En talsmann for The Fat Duck uttaler: "Vi kan bekrefte at to av våre kokker har blitt tragisk drept i en bilulykke. Våre tanker går til familiene til de to lovende kokkene. De vil bli sårt savnet".

Du kan lese mer om ulykken og se bilder fra ulykken på Dailymail.co.uk

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS