Horecaomslag0712

Nytt Horeca-magasin på vei til abonnentene

Årets sjuende magasinutgave av Horeca i 2012 er nå på vei til abonnentene. Våre hovedsaker denne gangen er fra Den Gyldne Omvei, et av de mest vellykkede lokalbaserte turistprosjektene i Norge.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 7 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

20 bedrifter er per dags dato tilknyttet ”omveien” på Inderøy. To av dem er Gangstad Gårdsysteri og Husfrua gårdshotell. Vi har besøkt begge bedriftene.

Les mer om i Horeca nummer 7 2012

Bli abonnent på Horeca her

Matomsorgsprisen

I oktober ble det på nytt kåret en vinner av Matomsorgsprisen. Nils Terje Tangnes, som er kjøkkensjef på Steffensrud Rehabiliteringssenter, er en meget verdig vinner av prisen. Har er den sjuende i rekken som får den anerkjente prisen.

"

Nils Terje Tangnes fikk Matomsorgsprisen 2012. (Foto: Morten Holt)

Les mer om prisutdelingen og Tangnes’ virke i Horeca nummer 7 2012.

Her er de som har fått prisen så langt:

2006:Albert Brouwer, Sunndal kommune

2007:Harald Birkeland, ISS Catering

2008:Janicke Gurijordet, Nøtterøy sentralkjøkken

2009:Gunnar Kvamme, St. Olavs Hospital

2010:Henning Stordal, Fazer Food Services

2011:Heracleum bo- og servicesenter, Tromsø

2012:Nils Terje Tangnes, Steffensrud Rehabiliteringssenter, Vestre Toten

Typebedrift

Norges yngste hotelldirektør leder det første hotellet i det som gjerne vil bli en landsdekkende kjede. Starten er god: Fortjenesten til Yess Hotel i Kristiansand peker rett til himmels.

Yess Hotel er vår typebedrift i dette nummeret

Les mer om det spennende hotellkonseptet i Horeca nummer 7 2012.

Bli abonnent her

Strømmer til Mathallen

Markedssjef for Mathallen, Frode Rønne Malmo, er storfornøyd med åpningsukene

– De siste to ukene har vi hatt offisielle tellinger og da er tallet cirka 60 000 besøkende per uke, det vil si om lag 180 000 de første tre ukene, sier Rønne Malmo.

Mathallen har budsjettert med 80 000 besøkende per måned neste år, det vil si én million i løpet av 2013.

Les mer om Mathallens åpningsuker i Horeca nummer 7 2012

Rioja

Kort fortalt er familien Muga i Rioja synonymt med tradisjon og dyktighet. Tre generasjoner har bidratt med hver sin del av familiens fascinerende historie. Bodegas Mugas historie begynner i 1932. Da ble familieeiendommen grunnlagt av Isaac Muga Martinez, regnet som en av Riojas aristokrater, og hans kone, Auro Caño, begge etterkommere fra lokale vinprodusenter.

Les mer i Horeca nummer 7 2012

Bli abonnent på Horeca her

NM i kokkekunst og Twinings Best Breakfast

I tillegg til nevnte artikler finner den rekke andre større og mindre saker i denne utgaven av Horeca. Du finner selvfølgelig stoff om Thomas Johansen Borgan, nybakt norgesmester i kokkekunst og om årets frokostkåring, der Rica Nidelven stakk av med tittelen for sjuende gang, men der nykommere ypper.

Lille Nythun Høyfjellstue imponerte og ble nummer to, mens Clarion Collection Folketeateret ble nummer tre.

Eva Hole, hotelldirektør på Quality Hotel Waterfront er portrettert i dette nummeret, og du finner også en sak om hotellet i Ålesund.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS