FrodeRønneMalmoMathallen4

Mathallen åpner 1. oktober

Mathallen, som åpner i gamle fabrikklokaler mellom Fredensborg og Grünerløkka, er i ferd med å ta form. Offisiell åpningsdato var tidligere satt til 1. september, men denne er nå flyttet til 1. oktober.

Publisert

Frode Rønne Malmo i Aspelin Ramm. (Foto: Morten Holt)

Sju serveringssteder

Sju serveringssteder og utsalg er bekreftet å åpne i Mathallen:

• Siste tilskudd er Annis Pølsemakeri fra Ringebu som skal tilby kjøtt, pålegg, ferdigstekte produkter, pølser og spekemat.

• Champagne- og tapasbaren Champagneria, som fra før av har en filial på Solli plass, skal åpne både butikk og tapas/vinbar.

• Den populære dagligvareforretningen Sultan Frukt & Grønt på Grünerløkka åpner en ny filial i hallen. I tillegg til frukt og grønt, skal Sultan selge økologiske varer, krydder og urter.

• Tredjegenerasjons bakermester Nikolaisen fra Årdal skal selge bakervarer.

• Kaffe og te skal serveres av Solberg & Hansen AS, som allerede leverer til en rekke restauranter og kaffebarer i Oslo. I Mathallen skal de også holde diverse kurs.

• Stange Gårdsprodukter AS skal åpne en butikk der de presenterer og selger fjærkre og tilhørende gårdsprodukter.

• Øyvind Glørstad fra Tromsø åpner en stor fisk- og sjømatbutikk. Butikkens ambisjon er å bli Norges beste fiskebutikk. I tilknytning til butikken kommer også et serveringstilbud.

Flere på vei

Markedsjef Frode Rønne Malmo i eiendomsutvikleren Aspelin Ramm sier de ønsker 25 aktører på plass til åpningen.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS