Food-trucks

Food Trucks erobrer gatene i New York

På gatehjørnet er en av New York største gourmettrender å finne akkurat nå: Food truck, eller matvognen om man vil – kjøkken på hjul som bespiser travle kunder på fortau og veikanter over hele byen.

Publisert

Fargerike food trucks serverer fast food av gourmetstandard på fortauene.

De mobile matvognene lager høykvalitets fast food til gourmetbevisste newyorkere. Årlig kåres ’Vendy Awards’ – byens mest velsmakende mat fra vogn. Og her er det ikke snakk om kjedelig ensretting. De såkalte food trucks, som p.t. er typiske for New York, tibyr menyer som er like forskjellige som innbyggerne.

Noe for enhver smak

I byens over 3.000 food trucks kan man smake alle verdens kjøkkener, ofte laget like godt som originalen og titt vært gjenstand for ‘fusion’ på nye, uventede måter: kinesiske dumplings i sjokoladesuppe hos Rickshaw Dumpling Truck, softice med havsalt og olivenolje hos The Big Gay Ice Cream Truck eller koreanske tacos hos Korilla BBQ Truck. Men også mer tradisjonelle pizzariaer.

The Great Food Truck Race

Hjemme fra sofaen kan man stemme på sin personlige favoritt i reality-tv-konkurransen The Great Food Truck Race. Nye matvogne kommer til hurtigere enn man rekker å spise med. Ifølge New York Citys sunnhetsdepartement står 10.000 i dag på venteliste for at kjøpe lisens til at åpne egen rullende forretning, skriver Fastfood.no

"

The Eddie`s Pizza Truck er på plass.

Powered by Labrador CMS