LogoStorkjøkkensenteret
LogoStorkjøkkensenteret

Storkjøkken Service blir Trøndelag Storkjøkkensenter

Storkjøkkensenteret ekspanderer ytterligere. Storkjøkken Service AS går sammen med Storkjøkkensenteret, og endrer samtidig navn og profil til Trøndelag Storkjøkkensenter AS.

Publisert

Storkjøkken Service AS ble etablert i 1978 og er i dag en betydelig leverandør og servicepartner av storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner mellom Dovrefjell og Saltfjellet.

Trøndelag Storkjøkkensenter AS fortsetter med det samme mannskapet med daglig leder Kjell Bjørnar Wennevik ved roret

”For at de også i fremtiden skal oppnå de beste innkjøpspriser, kunne tilby produkter av høyeste kvalitet og opprettholde sin gode serviceavdeling har de kommet frem til en optimal løsning i samarbeid med Storkjøkkensenteret”, skriver Storkjøkkensenterets leder Lars Harby i en pressemelding

Stadig flere

Storkjøkkensenteret består per dato av Lillehammer, Agder, Drammen, Haugaland, Bergen, Fredrikstad – og nå Trøndelag Storkjøkkensenter AS, som med dette vil bli en del av et betydelig import- og innkjøpssamarbeid med samme profil.

Les også: Storkjøkkensenteret til Sørlandet

Les også: Nytt matfaglig senter i Østfold

Les også: Karmøy og Rogaland blir en del av Storkjøkkensenteret

Les også: 100 år gammel Berkel

”Dette vil igjen komme kundene til gode i form av produkter fra øverste hylle og av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser uansett hvor i Norge de holder til. De unngår også at denne bransjen sentraliseres og forsvinner fra distriktene. Det er ute i distriktene kundene er og det er her det er viktig å være tilstede når behovene melder seg. Utstyret blir mer og mer komplisert og det kreves oppdaterte og skolerte serviceteknikere for å kunne utføre service og vedlikehold på den raskeste og best økonomisk for kundene. Dette vil bidra til å spare kundene for store kostnader og lange avbrudd. Like viktig er fagfolk som kan planløse og prosjektere et avansert storkjøkken, et kuldeanlegg eller et vaskeri. Forskjellen på en god og en dårlig prosjektering kan bety et være eller ikke være for kunden”, skriver Harby videre.

Les også: Storkjøkkensenteret i kraftig vekst

Lokal tilhørighet

Alle de ulike storkjøkkensentrene har en sterk lokal tilhørlighet med egne lokale eiere og et mannskap som kjenner de lokale forhold, den lokale kulturen og sine kunders behov.

For kundene i nedslagsfeltet til Trøndelag Storkjøkkensenter AS vil dette bety at de får en leverandør som har klart å se fremover og som sikrer tilgjengelighet også i fremtiden. Noe av kravene for å bli et storkjøkkensenter er å ha alle kvalifikasjoner i eget hus innen teknisk service, delelager, prosjektering og produktkunnskap.

Hele Norge

Trøndelag Storkjøkkensenter AS har alt dette på plass og gir med det sine kunder en sikkerhet når de skal velge leverandør av storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og vaskerimaskiner.

Målet med denne oppbyggingen er at hele Norge skal få ”sitt eget” storkjøkkensenter og sin egen leverandør og servicepartner innenfor storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner.

”Mannskapet i Trøndelag Storkjøkkensenter as gleder seg til å kunne presentere mange nye spennende produkter som hører hjemme i toppsjiktet av hva denne bransjen kan tilby. Med nye innkjøpsbetingelser, bevissthet på kvalitet, god service og fornuftige priser ligger alt til rette for en meget konkurransedyktig og erfaren leverandør og servicepartner for gamle og nye kunder i hele regionen”, heter det i pressemeldingen.

Les mer på Storkjokkensenteret.no

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS