SPISKjøttprodukter5gladevinnere2

SPIS Storkjøkken medaljesanker i NM i kjøttprodukter

SPIS Storkjøkken vant NM i Kjøttprodukter i kategorien "Stekte steker" med lammestek med sjy og kategorien "Årets storforpakning" pålegg med Dansk ribberull. I tillegg fikk SPIS 11 medaljer.

Publisert

Geir Johansen, Åge Iselvmo, Anniken Askeland, Sverre Jacobsen og Jafar Zareen. Alle fra SPIS Grilstad.

SPIS Storkjøkken er en del av Grilstad-konsernet hvor det til sammen produseres kjøtt- og kjøttprodukter ved sju fabrikker i Norge. Spis leverer til flere store landsdekkende kjedegrupperinger innenfor Storkjøkkenmarkedet. Salgsteamet i SPIS Storkjøkken består av 21 personer med stor bransjefaglig bakgrunn.

Årets NM i Kjøttprodukter fant sted på Sjømannskolen i Oslo nylig. Her mottok SPIS Storkjøkken hele 11 medaljer og to priser.

* Norgesmester Stekte steker, Lammestek med sjy

* Årets storforpakning pålegg: Dansk Ribberull

Ellers fikk bedriften disse prisene:

Gull

Dansk ribberull, pålegg

Marinert svinenakke

Lammestek stekt m/sjy

Sølv

Kalkunbryst med pepper, pålegg

Pastrami, pålegg

Luksuspate, posteier

Choritzo

Braissert lammeskank

Bronse

BBQ pikant burger

Speket reinsdyrpølse

Mørpølse

”I tillegg har vår dagligvareavdeling i Grilstad fått gull på Langtidsmodnet Strandaskinke, Peppersalami og Gullsalami. Og årets salami ble selvsagt Grilstad Gullsalami”, heter det i en pressemelding fra SPIS Storkjøkken.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS