JohnToreFrydenlund

Norske vinnere i World Cookbook Awards

Her er de norske kategorivinnerne i Gourmand World Cookbook Awards 2011. Disse skal nå kjempe om VM-tittelen i kamp med vinnerne i andre land i forbindelse med Gourmand World Cookbook Awards i Paris 6. mars.

Publisert

Her er de norske vinnere:

2-2 Cookbook of the Year

Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge

Bilder: Tom Haga

Drivkraft Forlag

1-3 Best Chef Cookbook

Samvirkelagsbestyrer Sevaldsens pizzabok

John Rørdam

Aschehoug

1-8 Best TV-Europe Cookbook

Ole Martins beste tips

Ole Martin Alfsen

Bilder: Sigurd Fandango

Press

1-12 Best First Cookbook

The Flying Culinary Circus

Trond Svendgård, Hans-Kristian Larsen, Tor J. Kramprud og Mathias Spieler Bugge

Press

2-6 Best Cookbook Photography

Soppkokeboka

Magnus Sjøberg

Bilder: Baard Næss

Tun Forlag

2-8 Best Cookbook Design

Fredag hele uka

Lise Finckenhagen

Bilder: Magnar Kirknes

Font Forlag

3-4 Best Italian Cookbook

Pizza Paradiso

Jan Vardøen

Bilder: Agnete Brun

Cappelen Damm

3-6 Best Scandinavian Cookbook

Mellom bakkar og berg

Kristin Hove

Versal

4-2 Best Health Cookbook

Mat og trivsel i riktig retning

John Tore Frydenlund

Exlibriz

4-3 Best Children Cookbook

Lettlaget barnemat

Margit Vea

Cappelen Damm

5-1 Best Easy Recipe Cookbook

Man tager en elg

Kirsten Winge, Kåre Vidar Pedersen

Tun Forlag

4-6 Best Culinary Travel Cookbook

Spania - en matsafari

Jon Berg, Jarle Roheim Håkonsen

Bilder: Paul Paiewonsky

Aschehoug

5-2 Best Single Subject Cookbook

Krydderleksikon

Kari Vetlesen

Bilder: Eivind Vetlesen

Vega forlag

5-3 Best Dessert Cookbook

Cupcakes - lag dem selv!

Ingrid Hancock Bjerknes

Bilder: Marte Garmann

Cappelen Damm

5-5 Best Fish Cookbook

Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge

Bilder: Tom Haga

Drivkraft Forlag

5-8 Best Bread Cookbook

Brød og brødbaking

Erik Røed, Åpent bakeri

Bilder: Sigurd Fandango

Cappelen Damm

W-1.6 - Best Wine Book Europe except France

Piemonte - en vinreise

Ole Martin Alfsen, Merete Bø

Bilder: Sune Eriksen

Press

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS