HaugenGruppenLiseHAGEN
HaugenGruppenLiseHAGEN

Kunstner bak Haugen-Gruppens nye messestand

Ikke mange leverandører i storkjøkkenbransjen dekker en så stor del av verden som Haugen-Gruppen. Dette var utgangspunktet da den nye messeprofilen skulle planlegges. Kunstneren Lise Hagen står bak Haugen-Gruppens nye messestand, som skal innvies på GRESS-messen torsdag 19. januar.

Publisert

Noen eksempler på forminskede versjoner av de store maleriene som utgjør den nye messestanden.

- Vi ønsker å ta med kundene våre på en reise, og målet er alltid å gjøre det hele så virkningsfullt som mulig, sier Simen Kjær Haugberg, markedssjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken. Produktene vi tilbyr byr på autentisk og ekte smak, og alt er lagt til rette for å skape ekte følelser fra opprinnelseslandet. Utfordringen vår var det visuelle, og atmosfæren rundt.

Også Nationaltheatret

Løsningen kom opp da kontakten med kunstner Lise Hagen ble etablert.– Lise Hagen er spesialist på dette. Hun bistår blant annet Nationaltheatret i kulissemaling, og kan virkelig det å skape følelsen av å være et annet sted, forteller Simen Kjær Haugberg i Haugen-Gruppen.

Lise Hagens verk er også å se rundt omkring utenfor teatersalen. På Rica Ishavshotet i Tromsø, vil hennes store veggmaleri være meget gjenkjennelig i resepsjonsområdet.

Hagen maler lekent, med sterk bruk av fargespekteret. Den nye messestanden tas i bruk for første gang under GRESS-messen på Lillestrøm, torsdag 19. januar.

Pressemelding