Tommy Myllymaki (2)

Åpner ny restaurant

Tommy Myllimäki, som var Sveriges deltaker i Bocuse d’Or Europe i 2010 og i Bocuse d’Or 2011, åpner ny restaurant.

Publisert

Tommy Myllymäki i aksjon under Bocuse d'Or Europe i Geneve i 2010. (Foto: Morten Holt)

I morgen, onsdag 12. desember, åpnes Restaurant Sjön, som ligger helt nede ved Vättern i Jönköping.

Han vil bygge menyen rundt de råvarene som finnes i landskapet rundt innsjøen, som er Sveriges nest største. Restauranten vil være åpen for lunsj og middag fra onsdag til lørdag, og Myllimäki har satt seg som mål å tilby byens beste lunsj.

Dette blir den første restauranten som Myllimäki fullt og holdent driver i egen regi.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS