Opera Oslo1

Presenterer Norge som matreisemål

Essen & Trinken, Tysklands største kulinariske magasin, presenterer Norge som det nye reisemålet for uforglemmelige matopplevelser. I den siste utgaven bladet blir Oslo og Bergen portrettert gjennom 11 sider med det beste de to byene har å tilby av delikatesser, oppskrifter, restauranter og kokker. Resultatet er fristende.

Publisert

– Norge begynner i større grad å markere seg som et land med gode matopplevelser – i tillegg til flotte naturopplevelser. Jeg tror en økt bevissthet rundt mat og råvarer har skapt oppmerksomhet i utlandet og en merverdi for Norge som turistnasjon, sier Per-Arne Tuftin reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

Resultat av organisert pressetur

Bladet Essen & Trinken har et opplag på 242 000, og artikkelen en annonseverdi på nesten to millioner kroner, melder Innovasjon Norge.

Presseoppslaget er resultat av en pressetur organisert av Innovasjon Norge i Tyskland i samarbeid med FjordNorge og VisitOslo.

Les hele artikkelen her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS