RezidorillustrasjonMersinTyrkia

Rezidor åpner nye hoteller

Rezidor, en del av Carlson Rezidor Hotel Group, åpnet fire nye hoteller med nærmere 1000 rom, og tegnet avtale om seks nye hoteller med over 1400 rom i første kvartal 2012. I de nye hotellene inngår Rezidors aller første prosjekt i de afrikanske landene Guinea og Gabon. Nylig åpnet Rezidor fire nye hoteller, deriblant Radisson Blu Hotel Mersin (bildet).

Publisert

Radisson Blu Hotel Mersin øst i Tyrkia er åpnet.

I det første kvartalet fokuserte Rezidor på selskapets langsiktige utviklingsstrategi – lønnsom tilvekst gjennom management- og franchiseavtaler på vekstmarkeder.

I slutten av mars drev Rezidor 327 hoteller med 71 600 rom i mer enn 50 land i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Nye flaggskiphotell

– Rezidor er på god vei til å oppfylle målet for nytegnede rom i 2012 og holder tempoet oppe for nyåpninger. I år ventes flaggskiphotell som Radisson Blu Hotel Lusaka i Zambia, Radisson Blu Hotel Doha i Qatar, Park Inn London Wembley i Storbritannia, og Park Inn by Radisson Lille i Frankrike å åpne, sier Puneet Chhatwal, Executive Vice President & Chief Development Officer på Rezidor.

Mange åpninger

I løpet av første kvartal 2012 åpnet Park Inn by Radisson Rosa Khutor, Russland med 211 rom, Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, Tyrkia med 195 rom, Okoume Palace Hotel Libreville, Gabon med 320 rom og Radisson Blu Hotel Mersin, Tyrkia med 246 rom. Samtlige av disse er under management- og franchiseavtaler.

Rezidor vokser hovedsaklig gjennom slike avtaler. Hotellkjeden er en av verdens raskest voksende og organisk tilvekst har alltid vært en av hjørnestenene i strategien. Idag er Rezidor det femte største hotellkonsernet i Europa og Radisson Blu er det største klassevaremerket ifølge MKG Hospitality.

Tilstedeværelse

Omkring 75 prosent av konsernets nytegnede rom finnes på vekstmarkedene Øst-Europa, Afrika og Midt-Østen. Rezidor har dedikerte, heldekkende regionkontor i Moskva, Dubai og Cape Town.

Selskapets lokale tilstedeværelse og ekspertise minsker risikoen for forsinkelser og avbrutte prosjekt, som ellers er større på voksende markeder sammenlignet med modne markeder.

100 000 rom i drift i 2015

Rezidors tilførsel på over 20 000 rom er en av de største i bransjen og tilsvarer rundt 30 prosent av den eksisterende romsbestanden. Når rommene åpnes innen de nærmeste tre eller fire årene kommer Rezidors EBITDA-marginal til å øke med 2 til 2,5 prosentenheter.

Rezidors overordnede mål fram til 2015 er å ha over 400 hotell med 100 000 rom i drift og ytterligere over 100 hotell og 20 000 rom under utvikling i til sammen 75 land.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS