jonFoodForFuture2
jonFoodForFuture2

Maaemo-gründer til Food for the Future

– Ærlige og ekte produkter istedenfor kjemikaliemat! Det krever Jon-Frede Engdahl, Maaemo-gründer. Han møter norsk måltidsnæring på konferansen Food and the Future på Måltidets Hus i Stavanger mandag 14. mai.

Publisert

Jon-Frede Engdahl, en av grunderne bak suksesshistorien Maaemo.

Engdahl er medeier, konseptutvikler og en av initiativtakerne bak Maaemo, den økologiske gourmetrestauranten som nylig fikk to stjerner i Michelin-guiden.

Hvordan slik suksess?

Hvordan er det mulig å starte en 100 prosent økologisk gourmetrestaurant i lille Norge, og 14 måneder senere suse inn i Michelin-guiden med to av tre mulige stjerner?

Vi får også et innblikk i deres konseptuelle føringer, samt noen tanker om framtidens mattrender.

Andre innledere

I en pressemelding heter det at du på konferansen får bli med på å utruste din bedrift innen fremtidens matemballasje, intelligent innpakning i kjøledisken, bransjens egne spådommer om myndighetskrav for bedre utnyttelse av råvarene og teknologien sikrer mer mat til alle

Her er noen av de andre innlederne på måltidskonferansen:

Stein Ivar Hansen, Microtech Innovation

Monna Nordhagen, Brandlab

Ole Petter Nyhaug, OnLive Research

Christian Anton Smedshaug, Landbrukets Utredningskontor

Katinka von der Lippe, Eker Design og Hydrolift

Erik Lerdahl, Norges første professor i kreativitet

Meld deg på konferansen på www.foodandthefuture.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"