Kristen A. Hovland Nordensjef Nespresso NETT

Jakter kandidater til \"ekstrem kaffe makeover\"

Se deg rundt under den neste kaffepausen på jobben. Har pauserommet deres en hyggelig atmosfære der kaffen nytes? Er kaffen du drikker av ypperste kvalitet og bidrar til motivasjon og full innsats? Eller er det egentlig bare en krok der det står sur kaffe, noen tilfeldige stoler og enkle pappkopper?  Dersom du mener du har Norges verste kaffekrok kan du nå vinne en kaffe-makeover på jobben.

Publisert

Kristen A. Hovland, Nordensjef i Nespresso. (Foto: Nespresso)

Én av tre mener kaffen de drikker på jobben er for dårlig. Det viser en undersøkelse om norske kaffevaner foretatt av analysebyrået YouGov på oppdrag fra Nespresso, der det også kommer fram at over halvparten av oss mener god kaffe er viktig i arbeidstiden. Derfor vil Nespresso nå heve kvaliteten på kaffepausen, og arrangerer en landsomfattende konkurranse som skal ende i en total makeover på den arbeidsplassen som kan skilte med Norges stusseligste, verste, sureste eller kjedeligste kaffekrok på arbeidsplassen. Vinneren får en total fornying gjennomført av Nespresso og interiørstylist Ingvild Hemma.

Alt du trenger å gjøre for å være med er å sende inn bilder av kaffekroken på jobben sammen med en liten beskrivelse av din kaffehverdag.

Mer effektiv med gode pauser

– Flere enn halvparten av oss drikker to eller flere kopper kaffe i løpet av formiddagen, det vil si i løpet av den første delen av arbeidsdagen. Kaffepausen er et verdifullt avbrekk som bidrar til økt trivsel og redusert sykefravær, sier Nordensjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

Ifølge en undersøkelse fra Manpower Work Life mener 65 prosent av de spurte at de jobber mer effektivt når arbeidsdagen inneholder gode kaffepauser, mens 69 prosent sier kaffepausen bidrar til positiv stemning på arbeidsplassen.

Interiørstylist Ingvill Hemma mener kaffekroken skal gi mulighet for mental avkobling, og samtidig gi en visuell pause fra arbeidsplassen.

– Gode stoler er viktig, likeså gode kaffekopper. Plastkopper er ikke like hyggelig å drikke av. Det bør være rent og ryddig, slik at det oppleves som et hyggelig sted å være, sier hun.

Etterlyser kvalitetskaffe

Samtidig som salget av kapselmaskiner stiger på privatmarkedet, er det fremdeles andre kaffetyper som er mest vanlig på arbeidsplassene. Én av tre nordmenn drikker dagens første kaffekopp på jobb, og blant dem er det en tredjedel som bare har tilgang til pulver- eller automatkaffe, heter det i en pressemelding.

– Stadig flere nordmenn er opptatt av å drikke kvalitetskaffe. Samtidig er det mange som refererer til sur traktekaffe på jobben. Det kan være en verdifull investering for mange bedrifter å gi et lite løft til kaffepausen, sier Hovland i Nespresso som uansett lover bort en helt ny Nespresso Business Solutions kaffemaskin til vinneren i konkurransen.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS