COLOURBOXMiddagVin

Spis opp eller betal ekstra!

På den danske kroen Vin & Bøf i Hjørring nord i Danmark bør du spise opp maten på buffeen – ellers må du betale for det du legger igjen!

Publisert

Når du forsyner deg fra buffeen på danske Vin & Bøf bør du tenke over om du klarer å få i deg alt. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Jo da, det stemmer, innehaveren av restauranten Chemin Lee fører opp 30 danske kroner ekstra på regningen hvis det ligger igjen mat på tallerkenen.

Det hele gjelder buffeen i resturanten. Tar du for mye og legger igjen 150 gram eller mer så må du ut med ekstra kronene.

Lee vil ikke kalle det en bot, men snarere en miljøavgift. Og samtidig aner det oss at gjestene er litt mer forsiktige med å fylle tallerkenen enn det som er vanlig ved andre buffeer.

Les mer om restauranten på www.beefandwine.com.

"
Powered by Labrador CMS