AftretThon2

Konferansemat med Bocuse

Bocuse d`Or-sponsingen skal sørge for at Thon-hotellene tilbyr bedre konferansemat. – Vi tror samarbeidet kan hjelpe oss å bli en bedre utgave av oss selv, sier HR-direktør Janne Aftret.

Publisert

HR-direktør i Thon Hotels, Janne Aftret. (Foto: Georg Mathisen)

Det var i mai du kunne lese på Horecanytt.no at Thon Hotels hadde inngått avtale og blitt generalsponsor for Bocuse d`Or Norge. Nå er planene på plass: På landskonferansen om kompetanse i reiseliv og matindustri på Gardermoen i forrige uke, kunne HR-direktøren fortelle om både konferansemat, kokkelærlingkonkurranser og events.

Omdømme

– At vi samarbeider med Bocuse d`Or, har ikke minst med omdømme å gjøre. Vi får tilgang til en god del lærekrefter som vi ikke ville fått ellers, konstaterer Janne Aftret.

Hovedsatsingen blir altså å gjøre maten på Thon Conference-hotellene til en mer unik opplevelse.

Les hele denne saken og flere andre artikler fra Landskonferansen i Horeca nummer 8 2011

Bli abonnent på magasinet Horeca her

"
Powered by Labrador CMS