Gastronomisk Instittutt logo
Gastronomisk Instittutt logo

Gastronomisk Institutt unngår likevel konkurs

Gastronomisk Institutt (GI) i Stavanger og kreditor Nofima har kommet til enighet om en nedbetalingsplan som kan bidra til å redde GI fra konkurs. Men det kommer til å bli krevende, sier daglig leder Leif André Pedersen.

Publisert

Daglig leder ved Gastronomisk Institutt, Leif André Pedersen, bekrefter overfor avisen at styret i Gastronomisk Institutt tirsdag gikk enstemmig inn for avtalen med Nofima som ble framlagt, skriver Rogalands Avis på nett.

Han ønsker ikke å si noe om hva avtalen innebærer, men presiserer at det er en akseptabel avtale for Gastronomisk Institutt.

- Enighet om husleie og lån

Administrerende direktør i Nofima, Øyvind Fylling-Jensen, sier til avisen at han er svært tilfreds med å ha kommet til enighet med GI.

– Og vi håper denne avtalen kan danne grunnlag for et bærekraftig samarbeid i framtiden, sier han.

– Jeg kan si at vi er kommet til enighet både med husleien og med lånet. Noe utenom det vil jeg ikke uttale meg om, forklarer Fylling-Jensen til Rogalands Avis.

"