EspelidHovig (6)
EspelidHovig (6)

Se bilder fra Det Norske Måltid 2011

Ingrid Espelid Hovig ble den store hederspersonen under Det Norske Måltid 2011, men det var bare en av 10 priser som ble delt ut under årets galla i Stavanger. Se bilder fra årets matbegivenhet her.

Publisert

Ingrid Espelid Hovig storkoste seg etter at hun fikk Det Norske Måltids Hederspris for 2011. (Foto: Morten Holt)

Harald Osa og Jostein Soland, to av dem som har gått i bresjen for arrangementet Det Norske Måltid. (Foto: Morten Holt)

Heine Totland ledet showet sammen med Arne Hjeltnes. (Foto: Morten Holt)

Region Vestpå vant årets konkurranse. Laget ble ledet av Morten Sjjøvik, till daglig kjøkkensjef på Prekestolen Fjellstue. (Foto: Morten Holt)

Johnny Trasti, som til daglig er kjøkkensjef på Sorrisniva i Alta, ledet matlaget fra Nordpå. (Foto: Morten Holt)

Region Midti, ledet av Kristin Skogen, i aksjon på podiet. (Foto: Morten Holt)

Lagleder for Region Østpå, Sebastian Eng, legger siste finish på desserten (bløtkake). (Foto: Morten Holt)

Lagleder Daniel Torros og Region Sørpå i aksjon. (Foto: Morten Holt)

Sverre Johansen fra Dalpro, som fikk prisen for Årets Kjøttprodukt. (Foto: Tom Haga)

Hedersprisvinner Ingrid Espelid Hovig sammen med programlederne Arne Hjeltnes og Heine Totland. (Foto: Morten Holt)

Det var stor jubel i salen da det ble kjent at Ingrid Espelid Hovig fikk hedersprisen. (Foto: Morten Holt)

100 servitører sørget for at publikum fikk det de skulle ha under Det Norske Måltid 2011. (Foto: Morten Holt)

Atle Pettersen opptrådte under Det Norske Måltid 2011 i Stavanger. (Foto: Morten Holt)

Bo Jensen fra Aurenes Gårdsysteri, Årets Nyskapning og Åge Willy Olsen fra Borg Bryggerier, Årets Øl.. (Foto: Morten Holt)

Cecilie Berger fra Bagstevold Gård, Årets Frukt- og bærdrikk, Bo Jensen fra Aurenes Gårdsysteri, Årets Nyskapning og Åge Willy Olsen fra Borg Bryggerier, Årets Øl. (Foto: Tom Haga)

Både Heine Totland (bildet) og Arne Hjeltnes sang under åpningsnummeret. (Foto: Morten Holt)

1120 mennesker satt til bords under Det Norske Måltid 2011. (Foto: Tom Haga)

Det var god stemning i den gamle Siddishallen i Stavanger, der Det Norske Måltid 2011 ble arrangert. (Foto: Tom Haga)

Åge Willy Olsen fra Borg Bryggerier mottar prisen for Årets Øl. (Foto: Morten Holt)

Oddbjørn Olsen fra Kjerringøy gård - Årets Ost, Stig Are Rydning fra Troms Potet - Årets Frukt og grønt og Helge Myrseth fra Seashell - Årets Fisk- og skalldyrprodukt. (Foto: Tom Haga)

Trine Sandberg ble Årets Matgleder 2011. Her sammen med Lars Peder Brekk. (Foto: Tom Haga)

Gallaen Det Norske Måltid ble for første gang sendt på TV. (Foto: Tom Haga)

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"