Gunn Rita Dahle sykkel
Gunn Rita Dahle sykkel

Terrengsykkelskole med Gunn Rita Dahle Flesjå

Søndag 27. juni starter Norges eneste terrengsykkelskole for ungdom på Skeikampen, melder Thon Hotels. Sykkelinteressert ungdom i alderen 13-16 år skal i fem dager få lære alt om sykling av noen av Norges beste terrengsyklister, som blan andre Gunn Rita Dahle Flesjå og Linda Wibe Larsen.

Publisert

Bildetekst her...

I løpet av neste uke skal ungdommene gjennom et program som inneholder treningsplanlegging, evaluering av egen trening, mekke og holde sykkel i orden, og ikke minst mye sykling i et utrolig flott fjellområde.

Gunn Rita Dahle uttaler dette i forkant av samlingen:

”Fysisk aktivitet som barn har gitt meg mange fantastiske opplevelser opp gjennom barndommen. Sykling i terrenget er noe de aller fleste barn/ungdom kan mestre ved litt trening, samtidig som det er sosialt, gir masse spenning, er svært gøy og det gir raskt en følelse av mestring. Jeg ønsker å bidra med mine opplevelser og erfaringer fra sykling uansett hva målsetning en har med fysisk aktivitet på en to- hjuling. Sykling i skog og mark skal først og fremst være gøy og det er en idrett som alle kan være med på og ha glede av uansett nivå.”

Les mer om Gunn Rita Dahle Flesjå her

Skeikampen Resort

"

Det er gode sykkelmuligheter i nærheten av Skeikampen.

Skeikampen ligger i Gausdal kommune i Oppland, 220 km nord for Oslo og 38 km nordvest for Lillehammer, og cirka 800 meter over havet.

Skeikampen Resort har et skisenter med 21 km nedfarter, stort barneområde på over 3000 kvadratneter, gode langrennsmuligheter, 18-hulls golfbane, seks tennisbaner, samt gode fottur-, terrengsyklings- og fiskemuligheter.

Skeikampen Resort har over 2100 overnattingssenger ved Thon Hotel Gausdal, Thon Hotel Skeikampen og flere utleiehytter- og leiligheter.

Les mer på Skeikampen.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS