Strand Hotel Gjøvik
Strand Hotel Gjøvik

Strand Hotell på Gjøvik blir Quality Hotel Strand

Skjærtorsdag, 1. april, overtar Choice Hotels Scandinavia franchisekontrakten på spa- og konferansehotellet Strand Hotell på Gjøvik. Samtidig får hotellet navnet Quality Hotel Strand, og skal gjennomgå en omfattende renovering og utbygging. 68 nye rom og et utvidet spa- og konferansetilbud vil være klart for gjester januar 2011.

Publisert

Strand Hotell på Gjøvik blir til Quality Hotel Strand 1. april. (Foto: Hotellet)

Dagens Quality Hotel Grand endrer i løpet av våren merkevare til Comfort. Haut Nordic Gjøvik vil drifte begge hotellene, med Hanne Linderud som direktør.

- Vi er hotellkjeden med best dekning i innlandsbyene. For oss er det viktig å være til stede der vi har stor tro på ikke bare kurs- og konferansemarkedet, men også markedet for spa- og fritidsreiser. I Gjøvik vil vi ivareta begge, og vi ser frem til å videreutvikle tilbudet i byen, sier administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia, Torgeir Silseth.

Utvider sammen med nye Gjøvik kino- og kulturhus

Det nye Quality Hotel Strand har i dag 84 rom og et spa-anlegg på over 1000 kvadratmeter, med blant annet svømmebasseng, ulike spabad og badstuer og en bar med vin- og ølservering.

Renovering

Nå skal hotellet gjennom en ytterligere utvidelse og oppussing, blant annet i samarbeid med Gjøvik kommune og nye Gjøvik kino- og kulturhus. Hotellet vil få 68 nye rom, større og mer moderne spa, en utvidet restaurantavdeling og bredere konferanseavdeling. Alt vil stå ferdig januar 2011.

I forlengelse av dette vil dagens Quality Hotel Grand Gjøvik bygges om og skifte kjede innen Choice-familien. I løpet av våren blir hotellet et Comfort-hotell. Begge hotellene skal driftes av Haut Nordic Gjøvik, med Hanne Linderud fra Grand som direktør.

Kultursatsing

- Jeg gleder meg veldig til å overta 1. april. Med to ulike merkevarer, vil Gjøvik få et bredt tilbud som ivaretar flere ulike behov. Det skjer mye spennende i Gjøvik for tiden, ikke minst med kommunens kultursatsing med Gjøvik kino. Vi ønsker å satse helhetlig for å videreutvikle mulighetene vi ser i regionen, sier Hanne Linderud.

Haut Nordic AS

Haut Nordic AS er et driftsselskap i Norge for hotell- og restaurant. Administrerende direktør og hovedaksjonær er Sondre Prestegard. Haut Nordic drifter i dag Quality Hotel Klubben i Tønsberg, Quality Hotel Grand på Kongsberg, samt en rekke restauranter. Haut Nordic Gjøvik, med direktør Hanne Linderud, vil drive både Quality Hotel Strand Gjøvik og Comfort Hotel.

Choice Hotels Scandinavia

Choice Hotels Scandinavia AS er Skandinavias største hotellkjede med 170 hoteller og 9200 ansatte. Konsernet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion og Nordic Hotels på det nordiske markedet. For mer informasjon www.choicehotels.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS