San Leandro Tapas1 nett

Spanske kokkeelever praktiserer i Norge

Restaurantene til San Leandro Tapas i Vika, Majorstuen og på Grunerløkka, vil også dette året ønske velkommen til fire studenter fra Cordoba i Andalucia i Spania for opplæring og praksis av matlaging og teknikker.

Publisert

San Leandro Tapasi Norge vil også dette året ønske velkommen til fire studenter fra Cordoba i Andalucia i Spania for opplæring og praksis av matlaging og teknikker.

Selskapet har skrevet kontrakt med kokkeskolen IES Gran Capitan i Cordoba, for å kunne tilby de fire beste studentene en mulighet til å fremme interkulturell utveksling i andre omgivelser.

Dette praksisprogrammet som er et initiativ tatt av San Leandro Tapas, blir støttet av European Education, Audiovisual & Culture Executive Agency gjennom programmet Erasmus Studiemobilitet.

Samarbeidet med Adria

Det er Daniel Martin Sanchez som er ledende chef ved San Leandro Tapas.

Han har samarbeidet med flere ledende kokker i Spania, som for eksempel Juan Mari Arzak, Ferran Adria og Santi Santamaria.

Les også; Ferran Adria og El Bulli stenger

Målet til Sanchez er å lære studenter hvordan de skal omtolke og oppdatere tapasoppskrifter, legge til noe nytt fra tid til annen og samtidig bevare den autentiske smaken.

San Leandro Tapas

* Etablert i 2003 av olivenolje-produsenter. og basert på den enkle ideen å dele god spansk mat og produkter i moderne omgivelser, er Leandro Tapas et unikt og uformelt restaurantbegrep.

* Mat og fengende musikk med sine dype røtter i spansk kultur, gir kundene en spansk opplevelse

* Tapasmenyen vår består av mer enn 40 forskjellige tapasretter, og spanske ikonprodukter som for eksempel skinke og oppskårede retter, vin, drinker og øl.

* For tiden eier og driver San Leandro Tapas tre restauranter i Oslo (i Vika, Majorstuen og på Grunerløkka)

Les mer på www.sanleandrotapas.com.

"
Powered by Labrador CMS