scandic_logo

Scandic vokser videre med fire nye hoteller i Finland

Torsdag 11. mars signerte Scandic en avtale om å kjøpe Hotel Linnea, Hotel Rivoli og Hotel Salpaus fra Next Hotels Finland Oy. Avtalen omfatter også et nytt designhotell som skal bygges i tilknytning til Paasitorni kongressenter i Helsingfors. Dermed får Scandic 27 hoteller i Finland.

Publisert

De fire nye hotellene styrker effektivt Scandics stilling i Finland, og er et tydelig tegn på hotellkjedens ambisjon om å fortsette sin ekspansjon i Finland.

Nytt flaggskip i Finland

- Disse hotellene utgjør et verdifullt tilskudd til vår finske portefølje, og gir flere nye steder å velge mellom i vår voksende hotellkjede. Med Scandic Paasi får Helsingfors et nytt, spennende flaggskiphotell, designet ved hjelp av den unike historie­forteller­metoden vi bruker, sier Frank Fiskers, avtroppende konsernsjef og administrerende direktør i Scandic.

Nå blir det 27 Scandic-hoteller i Finland, med 5000 rom. De tre nye, eksisterende hotellene har cirka 100 ansatte som med dette blir Scandic-medarbeidere.

Totalt har Scandic 1000 medarbeidere i Finland.

Utviklingsmuligheter

- Hotellene Linnea, Rivoli og Salpaus er ledende i sine lokalmarkeder, og jeg har sterk tro på deres store utviklingsmuligheter når driften starter under Scandics varemerke, sier Aarne Hallama, landssjef for Scandic Finland.

- Vi ønsker å utvikle virksomheten og forbedre klientservicen for de nye hotellene, både ved å koble dem til Scandics internasjonale salgs- og markedsføringsnettverk og ved å bruke vårt populære stamgjestprogram. Gjestene vil også få nyte godt av at en døgnåpen minibutikk og et moderne treningsrom legges til i tråd med Scandics konsept.

Scandic Paasi, nytt hotell i Helsingfors

I 2011 åpner Scandic et nytt flaggskiphotell i Helsingfors, designhotellet Scandic Paasi. Hotellet blir liggende ved siden av Paasitorni kongressenter.

- Paasitorni er et unikt og godt kjent konferansested i Helsingfors. Det nye hotellet tar hensyn til Paasitornis arkitektur og tilføyer samtidig sin egen flotte design og gir muligheter for å hente ny energi og inspirasjon,» sier Aarne Hallama.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS