Rica norsk flagg

Rica-samarbeid med Københavns ledende hotelloperatør

Rica Hotels har i mange år hatt et nært samarbeid med Arp-Hansen Hotel Group i København både på forretnings- og fritidsmarkedet. Fra nå av blir dette samarbeidet ytterligere forsterket.

Publisert

Det forsterkede samarbeidet handler nå i første omgang om å integrere hotellkjedenes lojalitetsprogrammer. Dette gir alle medlemmene mulighet til å tjene bonuspoeng ved overnatting i Norge, Sverige og Danmark. Det vil si at medlemmer i Rica Hotels’ fordelsprogram får poeng ved overnatting hos Arp-Hansen og visa versa.

Opparbeidede bonusnetter kan tas ut hos begge hotellkjedene.

– Styrke posisjonen

– Rica Hotels er per i dag ikke etablert i København og et tettere samarbeid vil selvfølgelig styrke vår markedsposisjon og bredden i vårt tilbud ved at vi nå også kan tilby hoteller i København og dermed flere skandinaviske land, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson.

20 prosent i København

– Rica Hotels er en virksomhet med en miljøvennlig profil som representerer mange av de samme verdiene som Arp-Hansen Hotel Group står for. Gjestfrihet, kvalitet og service er satt i søkelyset hos Arp-Hansen Hotel Group, som er en privateid hotellkjede med om lag 20 prosent av romkapasiteten i København. Partnerskapet med Rica Hotels gir vår gjester en fordel i hele Norden. uttaler konserndirektør salg & marketing hos Arp-Hansen, Birthe Becker Schultz.

Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group er en familieeiet hotellkjede som består av 11 flotte hoteller alle med sin spesielle intime sjarm eller moderne design.

De tilbyr hoteller for enhver anledning; forretningsreiser, kurs og konferanser og/eller fritid. 10 av hotellene ligger i sentrum med kort avstand til det meste av hva København har å tilby. Velg blant annet mellom hotell på Rådhusplassen, Nyhavn eller Tivoli, eller kanskje i litt roligere og mer landlige omgivelser i Gentofte. Alle hotellene er miljøsertifisert med miljømerket Green Key.

Les mer om samarbeidet på Rica.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS