stekeovn.jpg
stekeovn.jpg

Nytt hygiene-regelverk

Nå skal det bli vanskeligere å jukse med renhold og hygiene i norske storkjøkken. 1. mars ble EUs regelverk for hygiene på spisesteder innført i Norge. For å bli godkjent etter de nye reglene må hvert spisested blant annet ha utarbeidet en såkalt fare-analyse.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.com

– Den skal avdekke hvor dårlig hygiene kan oppstå, og blir et viktig verktøy for virksomhetene, forteller seksjonsleder Atle Wold i Mattilsynet til NRK.

Mattilsynet lover hyppige kontroller etter 1.mars for å sjekke at den nye forskriften blir fulgt.

Les mer på nrk.no

www.renholdsnytt.no

I går ble EUs regelverk for hygiene på spisesteder i Norge.

For å bli godkjent etter de nye reglene må hvert spisested blant annet ha utarbeidet en såkalt fare-analyse.

– Den skal avdekke hvor dårlig hygiene kan oppstå og blir et viktig verktøy for virksomhetene, forteller seksjonsleder i Mattilsynet, Atle Wold til NRK.

I fjor ble 36 spisesteder i Østfold stengt på grunn dårlig hygiene, skriver NRK.

Mattilsynet lover hyppige kontroller etter 1.mars for å sjekke at den nye forskriften blir fulgt.

Les mer på nrk.no

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7012932

"
Powered by Labrador CMS