Kaffe-Guatemala-Pals

Indisk og kenyansk fra Kaffebrenneriet Pals

Kaffebrenneriet Pals i Asker har fått inn to nye kaffer – Monsooned Malabar fra India og Top Masai fra Kenya.

Publisert

Høstes for hånd.

I februar i år ble World Coffee Conference avholt i Guatemala. Kaffeindustrien var samlet for å se nærmere på blant annet trender innenfor kaffe.

Du kan klart se en økende interesse for sertifisert kaffe og kaffe som kan fortelle en historie. Folk ønsker å bli utfordret på smak og nye varianter.

Monsooned Malabar

Prosessen med monsooning utføres fra juni til september, da sør-vest monsunen er meget intens på vestkysten av India.

Pals sin India Monsooned Malabar AA er en

- kraftig, aromatisk og smaksrik kaffe med mye fyldighet

- spennende nyanser av søt tobakk og krydder

- som espresso kommer spesielt den behagelige sødmen i kaffen godt frem

Kenya Top Masai

I lang tid har Kenya produsert jevn og god høytvoksende kaffe.

Pals sin Top Masai-kaffen er en

- toppkvalitets Kenya AA, og har alt hva man kan ønske av en god kopp kaffe

- en god aroma og fin balanse mellom syrlighet, fylde og frukt.

Kaffen er dyrket i høylandet langs ekvator, nord for Nairobi. Den langsomme utviklingssyklusen i den store høyden gjør at kaffetrærne høstes for hånd så mange som syv ganger i løpet av høsteperioden.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS