Culina Espen og Arnt Kortgaard Sandvika
Culina Espen og Arnt Kortgaard Sandvika

Culina med nytt hovedkontor

Culina Oslo og kjedens hovedkontor har flyttet til Vøyenenga utenfor Sandvika. Culinahuset er en realitet. I september blir det storåpning. Culina leverer storkjøkkenutstyr til hele Norge. Med sterk vekst de siste årene ble det nødvendig med nye lokaler.

Publisert

Arnt Kortgaard (til venstre) og Espen Røst ved inngangspartiet til Culinas nye hovedkontor i Sandvika.

– Det nye Culinahuset i Holmaveien 20 skal være et samlingspunkt for bransjen. Her kan du komme innom til en fagprat enten du skal starte nytt, legge om, bare supplere eller har praktiske utfordringer på kjøkkenet, forteller Espen Røst, daglig leder i Culina Oslo, og fortsetter:

- Vi har folk med kompetanse fra forskjellige deler av bransjen og ikke minst et produktutvalg og et nytt showrom som vi gleder oss til å dele med kundene.

Leveringssikkerhet

Behovet for større lagerplass og mer effektiv logistikk var drivkraften bak beslutningen om å flytte, forteller Arnt Kortgaard, daglig leder i Enor, som er Culinakjedens hovedkontor og sentrallager.

– Vi har over 6000 ulike produkter på lager til enhver tid og som seriøs leverandør har vi tenkt å holde løftet vårt til kundene i fremtiden også: ordre inn før kl. 12.00 sendes neste dag. Noe så banalt som ”nok plass” er helt nødvendig for å få til effektiv logistikk og god kvalitetssikring. Vi nøyer oss ikke med fagre løfter, her gjør vi en storsatsing for å kunne innfri dem i praksis.

Åpning 2. september

Også andre Culinaforhandlere har foretatt forbedringer, i løpet av året som er gått har både Culina Fredrikstad og Culina Bergen flyttet til nye lokaler.

Culina Oslo og Enor bestemte seg for denne satsingen allerede før den beryktede finanskrisen slo til for fullt.

– Nå er vi klare for nye oppturer, sier Arnt og Espen, som berømmer alle ansatte for energisk innsats og utholdenhet gjennom en krevende flytteperiode de siste månedene. Torsdag 2. september fra kl. 15.00 blir det offisiell åpning av Culinahuset. Hele bransjen er invitert, sier de to.

Powered by Labrador CMS