Culina Espen Vesterdal Larsen (13)

650 personer på åpent hus i det nye Culinahuset

Enor og Culina har vært operative på Vøyenenga i Bærum siden mai i år. Torsdag 2. september var det invitert til stort åpent hus, offisiell åpning og bransjetreff. Over 650 gjester ville være med for å se hvordan en av bransjens mest sentrale aktører har fått det.

Publisert

Arnt Kortgaard (til venstre) og Espen Røst i showrommet i Culinas nye hovedkontor i Sandvika. (Foto: Morten Holt)

Foruten mat i mange forskjellige varianter og fremvisning av lokalene, ble det også servert musikk i form av Magnolia Jazzband, for øvrig trygt plassert inne i de store lagerlokalene – før de etter hvert fikk fritt spillerom ute i det hvite partyteltet, som var satt opp for anledningen.

Ønsker du å få tilsendt gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Bocuse d`Or-vinner Geir Skeie var på plass under åpningen av Culinahuset. (Foto: Morten Holt)

Ellers var det flere anerkjente kokker på plass. Bocuse d’Or-vinner Geir Skeie demonstrerte og promoterte Kenwood, mens Espen Vesterdal Larsen fra Kulinarisk Akademi kanskje var den aller mest populære – der han serverte desserter i alle former, som helt tydelig falt i smak hos gjestene.

Mer effektiv logistikk

Espen Røst leder Culina Oslo. (Foto: Morten Holt)

Det nye Culinahuset på Vøyenenga rommer både Culina/Enors hovedkontor og Culina Oslo, som ledes av henholdsvis Arnt Kortgaard og Espen Røst.

- Behovet for større lagerplass og mer effektiv logistikk var drivkraften bak beslutningen om å flytte, forteller Arnt Kortgaard, daglig leder i Enor AS, som er Culinakjedens hovedkontor og sentrallager.

Enor/Culina har etablert seg på Vøyenenga i Sandvika. (Foto: Morten Holt)

- Et samlingspunkt for bransjen

Con Gusto er Enor/Culinas varemerke innen porselen. (Foto: Morten Holt)

– Det nye Culinahuset skal være et samlingspunkt for bransjen. Her kan du komme innom til en fagprat enten du skal starte nytt, legge om, bare supplere eller har praktiske utfordringer på kjøkkenet, forteller Espen Røst, daglig leder i Culina Oslo.

Les mer om Culina på deres hjemmeside

Se flere bilder nederst i saken

I Horeca nummer 6 2010, med utgivelse i begynnelsen av oktober, kan du lese mer om og se enda flere bilder fra åpningen av Culinahuset 2. september

Bli abonnent på Horeca her

"

Stein Åge Gulbrandsen eier majoriteten av aksjene i Enor AS, og ble satt pris på under åpningen av de nye lokalene i Sandvika. (Foto: Morten Holt)

Josefina Linderum (nærmest til venstre) og Jonna Kristiansson i Alex Sushi hadde mer enn nok å henge fingrene i for å tilfredstille Culina-gjestene. (Foto: Heidi Fjelland)

Synne Elise Hansen (til venstre) og Christine Kleppen har gjort klart spekematen. (Foto: Morten Holt)

Heini Petersen åpnet østers, og demonstrerte sin nye østerskniv/åpner, som han selv har designet, for interesserte tilskuere. (Foto: Morten Holt)

Espen Vesterdal Larsen fra KA og tidligere kokkelandslagsdeltaker i sving med Culinas multimaskin under den offisielle åpningen av Culinahuset. (Foto: Morten Holt)

Kathrine Starheim, markedskoordinator i Enor AS/Culinas hovedkontor, i samtale med en av gjestene. (Foto: Morten Holt)

Fra Culinas nye showrom på Vøyenenga, et showrom på totalt 650 kvadratmeter. (Foto: Morten Holt)

Spennende profilering av sild - i is. (Foto: Morten Holt)

Magnolia Jazzband underholdt i lagerlokalene. (Foto: Morten Holt)

Inngangspartiet til nye Culinahuset på Vøyenenga. (Foto: Morten Holt)

Fra lagerlokalene til Enor/Culina på Vøyenenga. (Foto: Morten Holt)

Enor/Culina har etablert seg på Vøyenenga i Sandvika for å bedre logistikken. (Foto: Morten Holt)

Espen Vesterdal Larsen serverte desserter - som falt i smak hos de mange Culina-gjestene. (Foto: Morten Holt)

Powered by Labrador CMS