City Airline logo
City Airline logo

City Airline fra Bergen til Gøteborg

Mandag 19. april åpner det svenske flyselskapet City Airline den nye flyruten til fra Flesland i Bergen til Gøteborg Landvetter Airport.

Publisert

Det svenske flyselskapet City Airline bygger ett nytt skandinavisk trafikk-knutepunkt i Gøteborg, der man kobler sammen et 15-talls nettverksruter i Skandinavia og Baltikum med et 20-talls destinasjoner rundt om i øvrige Europa.

Nå er det klart at Bergen blir en av de fire nye destinasjonene som City Airline starter i april. Billetter kan nå bookes på www.cityairline.com og flyvningene starter den 19. april.

Landvetter investerer

Det nye skandinaviske trafikknutepunkt i Gøteborg ble presentert av City Airline i starten av februar. Satsingen skjer i nært samarbeid med Gøteborg Landvetter Airport, som investerer 75 millioner kroner for å tilpasse flyplassen så det muliggjør en rask transfer i Gøteborg.

Ombyggingen av flyplassen sammen med synkroniserte landinger og avganger kommer til å gi City Airline’s kunder meget korte reisetider for reiser i Skandinavia såvel som videre ut i Europa.

Trafikknutepunkt

For reisende fra Bergen betyr det nye knutepunktet i Gøteborg at man raskt og komfortabelt kan nå svenske innenriksdestinasjoner som Västerås, Sundsvall, Umeå og Luleå. Det blir allerede fra start også gode forbindelser til blant annet Zurich, Manchester og Birmingham.

– Allerede fra start utfordrer vi Oslo, Arlanda og Kastrup med raskere forbindelser på en rekke destinasjoner i Skandinavia og i Europa. Før året er slutt kommer vi til og åpne ytterligere 20 nye linjer i Skandinavia og rundt om i Europa, sier Lars Håkansson, salgs- og markedssjef på City Airline.

Mål om 1,2 millioner i 2011

City Airlines målsetting er i løpet av 2011, å oppnå 1,2 millioner passasjerer i vårt nettverk av over 40 destinasjoner rundt om i Europa.

– Vi bygger nå de første delene av vårt nye store rutenett der vi kobler sammen et 15-talls regioner i Skandinavia og Baltikum med et 25-talls destinasjoner rundt om i øvrige Europa. Vi kommer fortløpende til å lansere våre nye destinasjoner i løpet av året, sier Lars Håkansson.

City Airlines samtlige destinasjoner fra og med 19. april: Gøteborg, Västerås, Umeå, Luleå, Sundsvall, Åre/Østersund, Visby, Riga, Bergen, Stavanger, Manchester, Birmingham, Lyon, Praha, Helsingfors, Zurich, Tallinn, Nice, Mallorca, Alicante, Roma, Barcelona og Malaga.

"