Radisson Blu Logo

Radisson Blu - nok en gang

Mer enn 11 000 norske jobbreisende mener at Radisson Blu er Norges beste hotellkjede. Best Western og Norlandia ender på bunnen i rangeringen.

Publisert

Kjeden, som skiftet navn fra Radisson SAS til Radisson Blu i fjor, får en uttelling på over fem av seks mulig i en undersøkelse reisebyråkjeden Berg-Hansen nylig har gjennomført, skriver Dagens Næringsliv.

Rica og Choice også bra

Rica og Choice er ikke mye dårligere, med et resultat på henholdsvis 4,71 og 4,64. Thon Hotels oppnår 4,49 og Scandic 4,39. Svakest av de store eierintegrerte kjedene er First med 4,27.

Den frivillige medlemskjeden Best Western får snittkarakteren 4,16, mens Norlandia, som er i ferd med å forsvinne som eget varemerke, havner helt på bunnen med 3,87. En av grunnene til dette er at de to kjedene i liten grad har hoteller på typiske reisemål for forretningsfolk.

- Du får det du forventer

– Jeg opplever at Radisson Blu har klart det ingen andre kjeder så langt har oppnådd, nemlig å levere god service og standard uansett hvilket hotell du kommer til. Du får ingen overraskelser, du får snarere nettopp det du forventer, uttaler administrerende direktør Per-Arne Villadsen i Berg-Hansen til avisen.

"
Powered by Labrador CMS