Pizzabakeren ny profil Jelsa og Gulliksen

Pizzabakeren vokser ut av landet

Pizzabakeren, som har sitt utspring i Rogaland, har 76 utsalg fra Bodø i nord til Mandal i sør, vokser stadig. I løpet av to måneder åpner også kjedens første utsalg i Sverige. Nylig åpnet kjeden på Gjøvik. Det er er William Gulliksen, Arild Ask Bringeland, Hans Georg Jelsa og nåværende daglig leder Jan Henrik Jelsa som står bak Pizzakjeden, som nå er i ferd med å få fotfeste over hele landet.

Publisert

– I 2009 bakte og leverte vi over to millioner ferske pizzaer. Det norske folk har skjønt at pizzaen vår smaker mer enn den koster, og nå er ventetiden på Gjøvik over, skrives det i en pressemelding fra pizzakjeden.

Pizzabakeren blir større og større. Nå er det 75 utsalg her til lands, og i løpet av de nærmeste månedene etableres kjeden også i Sverige.

Det er Robert Lundqvist som har åpnet det 76. Pizzabakeren-utsalget – i lokalet til tidligere Kantinehjørnet på Gjøvik.

I Gjøvik vil det i tillegg til takeaway, også bli 40 sitteplasser i lokalene.

Til Sverige

Men suksessen fortsetter.

Ledelsen håper å etablere 10 til 15 nye utsalg i løpet av de nærmeste årene, og i løpet av noen måneder åpner Pizzabakeren det første utsalget i Sverige, nærmere bestemt i Malmö.

- Vårt mål er å bli markedsleder på takeway-pizza i Norden, uttaler daglig leder Jan Henrik Jelsa.

Takeaway eller tilkjøring

Fra Pizzabakerens lokaler på Klepp.

Pizzabakeren satser på takeaway: enten henter du pizzaen selv eller du får den tilkjørt. Ved noen få av utsalgene er det også sitteplasser.

”Bedrifter, idrettslag og foreninger har oppdaget at de kan bestille pizza med en god kvalitet og samtidig til en fornuftig pris. Det skal lønne seg å ha en fast avtale med oss, der vi holder det vi lover og leverer som avtalt”, fortsetter Pizzabakeren i pressemeldingen.

Gründerne

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet.

Bak Pizzabakeren, som ble etablert i 2003, står gründerne William Gulliksen, Arild Ask Bringeland, Hans Georg Jelsa og Jan Henrik Jelsa.

Pizzabakeren blir større og større. Nå er det 76 utsalg her til lands, og i løpet av de nærmeste månedene etableres kjeden også i Sverige. Her daglig leder Jan Henrik Jelsa (til venstre) og William Gulliksen.

”De har sammen tatt med seg det beste fra deres egne virksomheter, og komponert produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren utsalg. Kjedekonseptet er siden utviklet og satt i drift i samarbeid med Goggen AS, gjennom det felles eide selskapet Pizzabakeren Invest AS. Dette selskapet er, foruten å være franchisegiver og holdingselskap, også ansvarlig for all produktutvikling, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden”, heter det på hjemmesiden.

Les mer på www.pizzabakeren.no

"
Powered by Labrador CMS