Din-Baker-Vancouver

Ferske norske brød til OL-utøverne

Din Baker forsyner norske OL-utøvere med ferske brød og bakervarer i Vancouver.

Publisert

Amund Skrutvold (t.v) og Henrik Grøtterud vil sørge for ekte norsk, energi- og næringsrikt brød på frokostbuffeen i Vancouver.

Under det kommende OL i Vancouver, Canada, vil de norske OL--utøverne få servert ferske norske brød til frokost hver dag. Din Baker stiller med egne bakere, som vil bake brød og andre bakervarer – og forhåpentlig vis mange medaljekaker.

Siden VM på ski i Seefeldt i 1985 har norske bakere reist sammen utøverne til samtlige VM på ski og vinter- OL. Bakerne har i disse arrangementene kunnet forsyne de norske utøverne med ferske og sunne bakervarer.

”Vi er veldig glad for å kunne ha med egne bakere til OL i Vancouver," sier Christine Helle, fagansvarlig for ernæring ved Olympiatoppen. "Det er viktig for utøverne å spise godt og grovt brød, slik vi kjenner det fra Norge.”

”Under OL holder det norske bakeriet til i Squamish, en liten by som ligger ved veien midt mellom Whistler og Vancouver. Vi har fått låne plass i bakeriet Golden Crust, som drives av Patricia og Wade Yendall. Her har vi også fått laget en liten cafè i utsalget. Alle norske patrioter, som ferdes på veien mellom arenaene i Whistler og Vancouver, er hjertelig velkommen innom bakeriet vårt," forteller Amund Skrutvold, fagansvarlig og bakermester hos Din Baker.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS