Vesterålen Hotell og Kongressenter NETT

Vesterålen Hotel & Kongressenter styrker seg for fremtiden

For å styrke fremtiden har dagens eiere/drivere av Vesterålen Hotell & Kongressenter valgt å overlate driften av hotellanleggene til Unique Management. Vesterålen Hotel & Kongressenter på Stokmarknes består av hotell- og reiselivsanlegget Turistsenteret, hotell- og kongressenteret Hurtigrutens Hus og Vesterålen Kulturhus.

Publisert

Vesterålen Hotell- & Kongressenter. (Foto: Hotellet)

Vesterålen Hotel & Kongressenter er en av de større aktørene innenfor kurs/konferanse og ferie/fritid i Nord-Norge.

Selskapet har i år 20-årsjubiluem.

Overlatt driften

Petter V. Næss. (Foto: Privat)

For å styrke fremtiden har dagens eiere/drivere av Vesterålen Hotell & Kongressenter valgt å overlate driften av hotellanleggene til Unique Management, og skal konsentrere seg om eiendomsutviking primært med søkelys på Hurtigrutens Hus og Stokmarknes Kystlandsby.

Sistnevnte som er under oppføring i forbindelse med Turistsenteret vil ferdig utbygget ha om lag 900 sengeplasser.

Robin Bolsøy. (Foto: Privat)

Lokale krefter på eiersiden

Reiselivsselskapet Unique Management har på eiersiden med lokale krefter som Robin Bolsøy og Serge Fjærvoll - begge er fra Stokmarknes.

Blant eierne er også daglig leder Petter V. Næss. Robin Bolsøy og Petter Næss har til sammen over 50 års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen.

Unique Management har som ambisjon å drifte flere hotell- og reiselivsanlegg i regionen, og vil også engasjere seg i aktivitets- og opplevelsesbedrifter for å komplimentere reiselivstilbudet i verdens vakreste øyrike Lofoten og Vesterålen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS