Arne Dalseng nett2
Arne Dalseng nett2

Nytt temahefte fra BFSN

BFSN har nå klart sitt tredje temahefte gitt ut. Tidligere har Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge gitt ut heftene "Maskinell Oppvask" og "Profesjonell rengjøring og hygiene". Nå kommer heftet "VEILEDNING i planlegging og implementering av nytt hygieneregelverk".

Publisert

– Som vi vet, trådte det nye hygieneregelverket i kraft i Norge 1. mars i år. Etter innføringen i EU-landene i 2006, var det en 18 måneders overgangsordning. Mattilsynet sier at vi i Norge har hatt så lang tid på oss, at en overgangsordning ikke er nødvendig her til lands. Så nå skal Mattilsynet kontrollere virksomhetene opp mot det nye regelverket. Men vi ser at aktørene ikke er forberedt. Det er masse spørsmål. Hvor finner vi informasjoner? Hvordan kommer vi i gang? Derfor har vi utarbeidet vårt tredje temahefte, sier Arne Dalseng i BFSN.

Arne Dalseng og BFSN har nå klart sitt tredje temahefte. Dette tar for seg det nye hygieneregelverket som trådte i kraft i Norge 1. mars i år. (Foto: Morten Holt)

Uten kostnad

"VEILEDNING i planlegging og implementering av nytt hygieneregelverk" er et lite temahefte som skal gi råd om hva/ hvem/ hvordan.

Det kan lastes ned uten kostnad på medlemsbedriftenes/BFSN sine hjemmesider eller bestilles i papirformat hos medlemsbedriftene.

– Vi tror dette er svært nyttig for mange, sier Dalseng.

Årsmøte

BFSN holder for øvrig årsmøte på Comfort Hotel Runway på Gardermoen i slutten av april, nærmere bestemt torsdag 29. og fredag 30. april.

Blant innlederne er Inge Lønning, Arthur Buchardt, Harald Osa og Trond Andersen (Norges Varemesse)

Les mer om årsmøtet i en tidligere publisert artikkel her

"
Powered by Labrador CMS