Food Innovation logo

Food & Innovation i Stavanger i morgen

I fjor var tematikken mat og design, i år er det mat og innovasjon som gjelder. I tilknytning til Buffet 2010 og Stavanger Vinfest arrangeres konferansen Food&Innovation.

Publisert

Med internasjonale foredragsholdere som Dr. Paul Iske, Nederlands ledende trendspotter innen mat- og måltidsnæringen Anneke Ammerlaan og vår egen Herman Friele er programmet fullspekket av godbiter.

Dr. Paul Iske mener at det å feile faktisk er en mulighet til videreutvikling, han er en av Europas mest spennende foredragsholdere på innovasjon, mulighetsutnyttelse og kreativitet.

Innovasjon er risiko

Innovasjon er risiko, og bedrifter som Nortura og Kavli vil dele sine innovasjonserfaringer igjennom konkrete eksempler som seriene Fryst og Skyr. Konferansen benytter foredrag, dialog og korte bedrifts- og case presentasjoner for å skape et variert og interessant program. Hvordan kan fremtiden se ut?

NCE Culinology har sett på mulige radikale fremtidsscenarier for Måltid i 2020 og vil presentere hvilke konsekvenser disse kan ha for bedrifter og organisasjoner.

TINE presenterer YT

TINE vil presentere sin nye serie YT utviklet i sammen med Olympiatoppen sine eksperter på treningsernæring. ″Valdres Rakfisk BA″ vil fortelle om sin suksess med felles profilering og kvalitetssikring. Kvalitet og samarbeid igjennom hele verdikjeden er temaet deltakerne får høre om når Prima Jærens satsing ″Jæren Smak″ presenteres, noe som faller i smak hos toppkokkene. Og apropos kokker, Gastronomisk Institutt skal stå for lunsjen.

Arrangører er NCE Culinology, VRI Rogaland og Innovasjon Norge. Arrangementet i Måltidets Hus varer fra 09.00 – 16.00 onsdag 14. april.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS