NM i kjøttprodukter Finsbråten nett

Emballasje ga nyskapingspris til Finsbråten

Under NM i kjøttprodukter vant Finsbråten fra Akershus prisen Årets nye mat for god emballasjebruk. Finsbråtens nyutviklede påleggspakke med to kamre øker holdbarheten på produktene og gjør dermed at vi kaster mindre mat. Sammen med en halvering i emballasjebruk ga det kjøttbedriften den nyopprettede prisen Årets nye mat under Norgesmesterskapet i kjøttprodukter.

Publisert

”Årets nye mat 2010” gikk til Finsbråtens Henning Solhaug i NM i kjøttprodukter 2010. (Foto: Johnny Syversen)

Avdelingsleder Henning Solhaug hadde æren av å ta imot prisen for Finsbråten.

– Dette har vi jobbet enormt mye for å få til. Men vår produktutvikler hadde hele tiden tro på den nye påleggspakken. Det er fint å ta et miljøansvar og samtidig ha ferskt pålegg hver dag, sa han.

– Kjøttbransjen trenger utvikling og må satse mer på innovasjon, design og nyskaping. Derfor opprettet vi denne prisen, sier administrerende direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Dag Henning Reksnes.

(Pressenytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS