Ny-Zenzi

Zenzi-eierne prøver seg igjen

Eierne i Zenzi satser igjen etter konkursen, men nå med et mindre antall butikker.

Publisert

Z

Zenzi prøver seg igjen. (Foto: Odd H. Vanebo)

Det sier Erling Opdal, bostyrer i konkursboet i Zenzi og advokat i Ræder Advokatfirma, til tv2nyhetene.no.

– De gjør om igjen det som de egentlig burde gjort første gang, altså satset på et mindre skala, og sett at alt fungerte hundre prosent før de satte i gang med en voldsom vekst

Fastfood med sunn mat

Zenzi la opp til at det skulle være 25 butikker i løpet av 2009, så det var forholdsvis stor vekst. Dette er fastfood med sunn mat som hovedsakelig er basert på økologiske produkter, og i tillegg uten tilsetningsstoffer. Det har gjort at dette har vært en forholdsvis kostbar produksjonsprosess, med produkter som er dyrere i salg, sier Erling Opdal.

Det gikk ikke bra, i likhet med svært mange andre bedrifter innen handel og service, skriver Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS