Winetailor logo
Winetailor logo

WineTailor valgte Vectura

WineTailor har fra 1.januar 2009 valgt Vectura som logistikkpartner fordi vi har tro på at dette vil gi oss en mer effektiv distribusjon og logistikkstruktur for vår produktportefølje, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Publisert

Samarbeidet med Vectura, Vinhuset og Asko vil gi oss en optimal løsning for å dekke hele Norge effektivt særlig med tanke på våre Horeca-kunder, heter det i en pressemelding.

Synergieffekter

Siden våre partnere i Sverige har valgt samme logistikkpartner gjennom Green Cargo, vil dette gi oss også visse synergieffekter over landegrensene for de produktene vi har felles, heter det videre.

WineTailor omsetter for ca. 100 millioner per år inkludert avgifter. Vi handler cirka én million flasker per år.

- Vi gleder oss over å bli en del av Vectura-systemet, og ser frem til et godt og langsiktig samarbeid, heter det i meldingen.

Om Vectura

Vectura er Norges ledende logistikkpartner innen alkoholholdige drikkevarer og distribuerer årlig over 42 millioner liter på landsbasis. Vareflyten omfatter import fra 50 land og 800 produsenter til det er distribuert til Vinmonopolets butikker, grossister og over 3000 kunder innen serveringsbransjen.

Vectura søker hele tiden å være i forkant innenfor informasjonslogistikk og søker å integrere denne flyten via EDI og andre e-handelsløsninger til den konsolideres i SAP-systemet hvor kundene (importører, Horeca) kan hente ut sine styringsdata og rapporter.

I 2007 hadde Vectura en brutto omsetning på ca 5 mia. NOK inkl avgifter og 1,7 mia. NOK uten avgifter.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS