Video til hotellmarkedsføring

Hoteller bruker i stadig større grad video til markedsføring via Internett - Slike videoer blir snart nesten en forutsetning for å markedsføre hoteller gjennom nettet, mener Marc Ruff, direktør for TVTrip.com, som er et av de ganske nye leverandørene av slike videoer.

Publisert

I Norge er det ett hotell i Oslo som er presentert med video på TVTrip.com, nemlig Best Western Anker Hotel.

Nyttig tilleggsfunksjon

- Foreløpig er videoer oppfattet som en tilleggsfunksjon som er kjekk å ha. Vi gir kundene mulighet til å finne og lære om hoteller i utvalgte byer i Europa, Asia og Amerika, ved hjelp av profesjonelle videoer.

Informasjon

- Vi skiller mellom tre typer videoer; de som markedsfører hoteller på deres nettsteder, videoer som er informative og nøytrale, samt brukergenererte videoer. De reisende ønsker at videoene besvarer spørsmålene; hva slags type hotell dreier det seg om, hva er forskjellen på de forskjellige romstandardene og hva befinner seg i området rundt hotellene?

- Nye versjoner videospillere og større båndbredde øker kunders forventninger til kvalitet. Videoer av god kvalitet kan bidra i en salgsprosess, mens de dårlige kan skremme potensielle kunder, sier Marc Ruff.

Kilde: Eyefortravel

Powered by Labrador CMS