Eyvind Hellstrøm rydder opp nett
Eyvind Hellstrøm rydder opp nett

TV3 leter etter nye Hellstrøm-kandidater

Serien Hellstrøm rydder opp ble en suksess for TV3, og skal følges opp i år. Nå er TV-selskapet og mesterkokk Eyvind Hellstrøm på let etter nye kandidater.

Publisert

- Etter en formidabel suksess, både for restaurantene og kanalen, med første sesong av nyskapningen Hellstrøm rydder opp, starter vi nå opp med forberedelsene til en oppfølgersesong.

- Med på laget er selvsagt Norges kanskje beste kokk. Nå mangler vi kun en viktig ingrediens; nye restauranter, opplyser informasjonskonsulent Øyvind Rognlien Skovly i TV3/Viasat4.

Kan melde seg på nå

- Det er nå altså mulig for spisesteder over hele landet til å melde seg på. Vi er åpne for alle typer steder, men felles for alle som blir plukket ut, er at de er åpne for å gjøre de nødvendige forandringer for å lykkes i den tøffe restaurantbransjen. Den neste programserien vil være etter samme lest som den forrige, sier han videre.

Stor suksess for deltakerne

- I løpet av første sesong opplevde vi i grove trekk stor suksess med de restaurantene Eyvind tok for seg, selv om enkelte fortsatt har utfordringer å jobbe med.

- Men gledelig var det å se at flere av restaurantene fikk en helt fantastisk økning i omsetning etter opprydningen, sier Rognlien Skovly, som legger til at det er søknadsskjemaer for å være med på www.tv3.no.

Fantastisk økning

Blant de restaurantene som har gjort det aller best etter at Hellstrøm avla et besøk, er Major Stuen i Gamlebyen i Fredrikstad.

Innehaver Markus Nagele forteller at omsetningen økte med 780 000 kroner i det siste kvartalet i 2008. Programmet fra Major Stuen ble vist 23. oktober i fjor.

- Dette har vært et eventyr for oss, sier Nagele.

Du kan lese mer om Major Stuen og Hellstrøm rydder opp i Horeca nummer 1 2009.

Powered by Labrador CMS