Jambo Tours
Jambo Tours

Ticket og Jambo Tours i norsk samarbeid

Ticket Feriereiser i Norge med 25 reisebyråer har innledet et samarbeid med Jambo Tours, en av Skandinavias ledende spesialister på langreiser. Avtalen mellom selskapene betyr at Ticket har begynt å selge Jambo Tours populære rundreiser og safarier på det norske markedet. Dermed får norske kunder tilgang til et nytt og bredere utvalg av eksklusive reiser til Afrika, Asia, Oceania, Sør-Amerika, Karibien og Nord-Amerika.  

Publisert

I Jambo Tours norske katalog, som kan hentes i Tickets butikker, tilbys et 70-talls rundreiser i alle deler av verden utenom Europa, samt en rekke tilleggsarrangement og reiser for individuell utforming. Hele 30 av rundreisene er med skandinavisktalende reiseleder. I katalogen finnes også reisearrangement til Svalbard, dit Jambo Tours selger reiser med norske Basecamp Explorer.

Miljøprofil

Jambo Tours rundreiser har en tydelig miljøprofil. Selskapet gjennomfører sine arrangement med små reisegrupper og når det gjelder for eksempel safariarrangement gjøres reisene aldri med mer enn 14 deltakere, noe som gir nær kontakt med både dyreliv, natur og kultur. Gjennom samarbeidet med bl.a. Basecamp Explorer utvikler Jambo Tours også sitt økoturismekonsept.

Privateid

Jambo Tours er en helt privateid, skandinavisk reisearrangør. Selskapet startet som safarispesialist i 1974 og er fortsatt markedsleder på safarier og rundreiser til østre og sørlige Afrika. Reisene selges hovedsakelig i Sverige og Norge. Salgs- og markedssjef for Jambo Tours Norge er Liss-Carina Lund.

Ticket

Ticket er Skandinavias største reisebyråkjede, med salg i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I Norge har Ticket Feriereiser 25 butikker og reiser selges også på telefon og nettsiden Ticket.no.

- Vi er svært fornøyd med å selge Jambos reiser, som tilbyr et bredt produktspekter til alle verdens hjørner. "Reiser litt lenger bort" kompletterer vårt utvalg meget bra da Jambo tilbyr reiser med egne reiseledere av høy kvalitet til Afrika, Asia, Nord- og Sør-Amerika, Stillehavet, Antarktis og Svalbard, sier Tone Skaare, markeds- og administrasjonssjef for Ticket Feriereiser A/S.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS