nordic_sea_hotel_stockholm_icebar
nordic_sea_hotel_stockholm_icebar

Thon Hotels og Nordic Sea Hotel i Stockholm innleder samarbeid

Denne gjensidige samarbeidsavtalen innebærer at kundene fra begge parter får et utvidet og attraktivt tilbud på hotell og kurs -og konferansefasiliteter. 

Publisert

På sikt vil samarbeidet innebære blant annet at man kan bestille rom på Nordic Sea Hotel hos Thon Hotels Booking og via thonhotels.no. I løpet av kort tid vil overnattinger på Nordic Sea Hotel også kvalifisere til poeng i Thon Hotels gjesteprogram, Thon Member.

- Nordic Sea Hotel er et av de best beliggende hotellene i Stockholm og har en meget god standard. Jeg er veldig glad for å kunne tilby Nordic Sea Hotel som en utvidet del av vår portefølje til våre avtalekunder. Dette er en strategisk satsning for å etablere hoteller og samarbeidspartnere i Sverige, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

- Denne avtalen betyr at vi kan tilby våre gjester hotellrom og konferansefasiliteter på alle Thon-hoteller i Norge og i Brussel, samtidig som Thon Hotels kunder får fordelaktige priser på Nordic Sea Hotel. Nordmenn reiser mye til Stockholm og Nordic Sea Hotel har en perfekt beliggenhet i umiddelbar nærhet av Arlanda Express, sier Anders Johansson, administrerende direktør i Nordic Hotels.

Fakta om Nordic Sea Hotel

Nordic Sea Hotel har 367 rom og 11 møtelokaler hvorav den største huser inntil 90 personer. Sea Bar & Restaurant tar 150 sittende gjester. Hotellet ligger midt i Stockholm sentrum på Vasaplan, ved siden av Arlanda Express flytoget. Det er gangavstand til alle byens fasiliteter. Absolut Icebar Stockholm som har inngang i hotellet og tilbyr spennende isopplevelser i 5 minusgrader, er verdt et besøk uansett årstid. Nordic Sea Hotel er del av Nordic Hotels kjeden.

Powered by Labrador CMS