Snåsa Hotell
Snåsa Hotell

Snåsa Hotell vil ikke ha flere gjester!

De fleste hotelleieres drøm må være stappfullt hotell til enhver tid, men nå er Snåsa blitt så full av tilreisende at hotellsjef Lars Sandvik på Snåsa Hotell oppfordrer folk til ikke å komme til bygda. Han kunne ha fyllt hotellet sitt i dagevis fremover, men ber heller folk om å snu i døra. Årsaken er enkel og grei; alle vil til Snåsamannen!

Publisert

Den vesle bygda Snåsa med drøyt 2000 innbyggere har kommet i nasjonalt sentrum etter at Joralf Gjerstad (83), eller Snåsamannen, har vært i medias søkelys i lengre tid.

- Fullt hver eneste natt

- Akkurat nå er det helt håpløst med pågang, det er proppfullt av mennesker som vil treffe Snåsamannen. Det kommer nye folk hver eneste dag. Siden nyttår har det vært fullt hver eneste natt her oppe, så det er jo neste håpløst, ser Sandvik til P4.

Det lokale hotellet fungerer som sentralbord, venteværelse og behandlingsklinikk. Alle rom er opptatt bortsett fra rom nummer 105.

Det har Sandvik holdt av i tilfelle Snåsamannen kommer.

Ba om å få fred

Etter lanseringen av boken Snåsamannen har Joralf Gjerstad opplevd en så intens pågang av brev og besøkende at han denne uka ba om å få fred. 83-åringen er sliten og trenger hvile, og varslet derfor at han snart må slutte å ta imot folk som trenger hjelp.

Snåsamannen kom denne uka

- Sjansen til å møte ham er nå minimal. Jeg håper at folk etter hvert forstår at det ikke er meningen at Snåsamannen skal helbrede halve Norges befolkning. Det har han jo ikke kapasitet til, sier Sandvik.

Men tirsdag denne uka kom Snåsamannen en tur til Hotell Snåsa for å møte noen av de desperate håpefulle. Og det er på rom 105 det foregår

Ber folk å bli hjemme

- Normalt hadde det vært kjempefint for meg med fullt hotell til enhver tid, men det var ikke slik vi ville ha det. Vi håpet at det skulle gå rolig for seg, men nå legger folk detaljert ut om lidelsene sine, noe som er en stor påkjenning for oss alle, sier hotellsjefen som håper at folk følger oppfordringen om å ikke valfarte til Snåsa.

Powered by Labrador CMS