Borglum Mejeri Hotel
Borglum Mejeri Hotel

SMB-booking

Bestillingssystemet og portalen Hotell.dk fra TouristOnline har skapt et forretningsgrunnlag som gir et større antall overnattinger for mange ganske små danske hoteller og kroer i store deler av landet. Dette forteller direktør for TouristOnline, Morten Krarup.

Publisert

- Fordelen er spesielt stor for de hotellene og kroene som ikke ligger i umiddelbar nærhet til de største danske byene og populære turistattraksjoner, og derfor ikke får særlig mange overnattinger på grunn av det, sier Krarup, og fortsetter:

- Vår erfaring fra markeder har gitt oss nødvendig kunnskap og forståelse som sikrer disse relativt små hotellene og kroene en bookingløsning som kan være med på å skaffe omsetning, selv om anleggene ligger i randsoner.

Overrasket positivt

Med utgangspunkt i egne erfaringer med å søke etter overnattinger via Internett, valgte vi i mai i fjor å være synlige på Hotels.dk, forteller Torben Hansen som 1. mai i fjor sammen med kona Annemarie, tok over eierskapet av Børglum Mejeri Hotell som ligger omtrent fem kilometer fra Løkken og Vesterhavet.

- Vi er positivt overrasket over effekten; det er behagelig og sikkert for de fleste å reservere overnatting via Hotell.dk, noe som sannsynligvis var d på å redde inntektene på hotellet vårt sommeren i fjor.

Hoteller og feriehus

TouristOnline A/S, som eies 100 prosent av VisitDenmark, Danmarks nasjonale reiselivsorganisasjon, utvikler og vedlikeholder en online bestillingsløsning for hoteller og feriehus i Danmark og tilbyr markedsføring og salg av disse via portalene Hotels.dk, med flere enn 375 hoteller, og SommerhuseDanmark.dk, med flere enn 26 000 ferieboliger, samt via mange online samarbeidspartnere.

Gjennom et samarbeid med Booking.com, tilbyr TouristOnline også bestilling av flere enn 52 000 hoteller i andre land. Omsetningen økte omtrent 50 prosent i 2007 og selskapet oppnådde et overskudd på flere enn 1,8 millioner danske kroner. Antall hoteller økte 22 prosent.

Powered by Labrador CMS